Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери за предна главина на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лагери за предна главина на Витара

Опа , ти питаш за предните , подвел съм те , горния ми пост е за задни .
    Предните не ги прави така , оказа се неуспешен опит, външните черупки явно шават и не може да се обере луфта напълно .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Аз си купих лагер ,но за 10-12 дена се оказа ,че има по-голям луфт от стария отворих го отново и какво да видя -лагера съчмен .
      Според мен няма как да действа правилно и да обере луфта при стягане.Моята черупка също шаваше в главината даже беше превъртяла старата и затова го сменях.Наварих ме го с мед и стана бетон ,но лагера кофти и ако това ,че шава черупката е единствения проблем значи става по твоя начин и ако трябва пак ще го наварим леко.
      Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Вземи хубави лагери, аз сложих лятото съчмени койо и за сега няма грижи и на мен не ми харесват , но докато се усетя ги бях купил . Ролкови има в Триера на SNR .
        Според мен е по-добре да си сложиш витарски с цяла черупка , цената която аз платих за експериментите беше две полуизносени предни гуми .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Съчмения лагер според мен технологично няма как да си свърши работата понеже колкото и да го стягаш те съчмите си имат точно определен канал където да си вървят . Не са като ролковите със стягането да си влизат навътре.При мен луфта си идва между 2-те части на лагера.

Коментар

При мен имаше луфт в главината с външната черупка.И нов лагер да сложиш,пак ще хлопа.Набих я с центри,може и с накатка и с лепило.
            Бях тръгнал да го сменям,ама имаше си хляб в него,пък и като я караш в калища и мизерии няма смисъл всичко да е перфектно и идеално.
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Здравейте, при смяна на маншоните на Витарката 1.6 16в. установих че семерината(семерината е с метален пръстен) между шенкула и карето е за смяна.
              Поръчах , но ми пратиха семерина без метал пръстен.
              Да рисковам ли с нея.
              на сушата и град помага

Коментар

Дали случайно или не случайно някой знае размерите на 2-та семеринга за предната главина (вътрешен и външен) или поне някакъв номер за да ги намеря ?
                God Got'a Glock

Коментар

A размера на зегерката от лагера пак на предната главина ?
                  God Got'a Glock

Коментар

Първоначално публикуван от GunGod Преглед на мнение
                    Дали случайно или не случайно някой знае размерите на 2-та семеринга за предната главина (вътрешен и външен) или поне някакъв номер за да ги намеря ?
                    вътрешната по спомен 48-70-9
                    на сушата и град помага

Коментар

Във всеки читав магазин ги знаят !
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Някой може ли да каже продават ли се отделно семеринги на предните лагери на главината на витарата защото намерих читави японки лагери на сносна цена но не са комплект с семеринги и зегерка или евентуално някакви размери да ги търся.Благодаря Предварително.

Коментар

В Пловдив се продават .
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                            В Пловдив се продават .
                            Някакви кординати нещо размер може ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнение
                              Някой може ли да каже продават ли се отделно семеринги на предните лагери на главината на витарата защото намерих читави японки лагери на сносна цена но не са комплект с семеринги и зегерка или евентуално някакви размери да ги търся.Благодаря Предварително.
                              Сподели какви лагери намери и най-важното на какви пари )

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
                                Сподели какви лагери намери и най-важното на какви пари )
                                Намерих лагери Koyo оригинални японски на 45лв но в тях няма семерини

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X