Обява
Свий
Няма добавени обяви.
старт от скрапа
Свий
X
-
старт от скрапа
Днеска се здобих с един самурай предстои му пълна промяна
1. смяна на двигатела минимум V6 така или иначе ще го права.
2. смяна на окачването минаване на пружини
3.хубава клетка и големи гуми поне 37-ци
целта е да се получи една горе долу добра траялка
Последно редактирано от vili_dls; 20-04-10, 01:26.Тагове: Няма
-
До: старт от скрапа
Ако ползваш тази трансмисия забрави за толкова големи гуми.
Обадими се ако искаш да ти дам малко инфо къде да видиш как го правят с 4 линк и дърпат базата.
6-к мотор само ако е от паджеро щото е лек-всички други са доста тежки.Добро решение е от опел омега 115 коня.
Коментар
-
и на мен ми се върти такова нещо ама са дифицит тези паджератаПървоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениеАко ползваш тази трансмисия забрави за толкова големи гуми.
Обадими се ако искаш да ти дам малко инфо къде да видиш как го правят с 4 линк и дърпат базата.
6-к мотор само ако е от паджеро щото е лек-всички други са доста тежки.Добро решение е от опел омега 115 коня.
нали си продадох моя красавец знам как вървеше,то и с омеговия няма да издържат така че ще умувам в движение а и вие споделяйте
Коментар
-
Тъкмо се чудех - защо, преминавайки по улицата, на мястото на Самурая виждам паркирано твоето Паджеро (пък и нали ти спомена, че си го продал вече), но сега ми стана ясно.Първоначално публикуван от vili_dls Преглед на мнениеДнеска се здобих с един самурай престои му пълна промяна
...
Успех в начинанието, Вили, пък ако има нужда от нещо, ще помагаме - кой, с каквото може.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
бартери доплащане знаеш как еПървоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеТъкмо се чудех - защо, преминавайки по улицата, на мястото на Самурая виждам паркирано твоето Паджеро (пък и нали ти спомена, че си го продал вече), но сега ми стана ясно.
Успех в начинанието, Вили, пък ако има нужда от нещо, ще помагаме - кой, с каквото може.

Коментар
-
Мотора на Паджерото не е особено лек - с чугунов блок е, както още доста от старите V6-ци. Търси VQ мотор от Нисан. Слагат го примерно на 350Z, 370Z, Maxima QX и т.н.
Ето информация за мотора, разновидностите и на кои модели се слага: http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_VQ_engine
Печелил е многократни награди за най-добър мотор. Не слагай чугун на лекото самурайче, независимо какви гуми ще слагаш. Важен е балансът на теглото м/у предния и задния мост, а с чугунов блок и V6-ак това няма как да се получи
Коментар
-
Ето една тема в която е описано как става тази интервенция http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=57666 ...Първоначално публикуван от vili_dls Преглед на мнениеблагодарско на всички искам да е с четери дискови спирачки от какво стават и какво се преправя
Успех с проекта и дано по-скоро стане готов.
Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15
Коментар
-
Абе ще се сети той кои джипки вървят наи-много ама...Първоначално публикуван от Avcho Преглед на мнениеДобра сделка Вили!

.
Браво и успех.[B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]
Коментар
-
Той знаше ама се дърпашеПървоначално публикуван от didoko Преглед на мнениеАбе ще се сети той кои джипки вървят наи-много ама...

.
Браво и успех.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар