Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Работна температура 2.0 TD '98 автоматик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Работна температура 2.0 TD '98 автоматик

Здравейте колеги,

Незнам дали е от голяма важност, но при гореспоменатата Витарка, забелязвам следното: При поне 1-2 седмици непален двигател (рядко се ползва джипката), датчика за температурата на таблото за температурата на водата "ако бъркам ме поправете", постига средна "по показания на таблото' температура при градско каране за отрицателно време. Независимо от това дали карам градско или извън, или по терени които предполагат по-голяма натовареност на двигателя, стрелката за температурата на водата е винаги в средно положение. Та въпроса ми е: Бързо ли постига двитателя работна температура, и защо след като я тормоза джипката температурата"според данните на таблото" не мърда - бързо загравя но не пегравя или ;-) P.S. От три месеца Витарката е в форума, заедно със собственика :-)
    Suzuki Vitara '98 2.0 TD, ДБ
    0 8 8 4 1 0 0 5 0 3 Весо

До: Работна температура 2.0 TD '98 автоматик

Точно така трябва да се държи всяка кола. Ти нещо различно ли очакваше?

Коментар

Весо, и аз мисля същото/тоест - нормално е/, обикновенно отклоненията от обичайните режими на работната температура са обезпокоителни, а загрява до нормална работна температура малко по-бързо, защото все пак навън е по-топло.
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

Моята е абсолютно същата и загрява до малко преди средата(там има главичка на едно болтче)за около 7-8 минути или около 3-4 километра.След това температурата не мърда повече благодарение на силиконовата перка която се върти с обороти според топлината на двигателя.При по-топъл ги повишава ,а при по студен ги намалява.Така ,че Колега всичко си ти е наред

Коментар

И при мен е точно така, значи е напълно нормално.

Коментар

ОК, благодаря за отговорите. ;-)
            Suzuki Vitara '98 2.0 TD, ДБ
            0 8 8 4 1 0 0 5 0 3 Весо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X