Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окачване за Самурай calmini 5"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Окачване за Самурай calmini 5"

Здравейте,

Първо искам да се извиня ако има подобна тема, поне 20мин разглеждах форума за подобна тема.. Да не припокриваме нещата все пак. Малко съм на Вие с форума, но свиквам.

И така, да си дойдем на думата.
    Интересувам се от окачване за Самурайчето и по-точно това ->http://www.calmini.bg/super_5.htm
    Заслужава ли си, има ли по-добро? Ако има някой, който има и лични/странични наблюдения ще бъде перфектно.
    Все пак ще бъде доста сериозна инвестиция и е хубаво да Ви позапитам малко.
    Благодаря предварително и поздрави!

До: Окачване за Самурай calmini 5"

Еи защо никои не е писал на човека?
    И аз ги гледах и прецених, че най-добрият вариант е 2", защото сложиш ли това подръжката на окачването ще ти е от calmini занапред. Така че замен не е еднократна инвестиция, но тава е мое мнение, а не е малко парички.

Коментар

Ами ако имаш 2000лв,които искаш да похарчиш по самурайчето си,няма нещо по-стойностно което можеш да му купиш. Въпрос на лични приоритети,някои ги дават за музика 2000лв че и повече.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Да попитам в тази връзка, 5" са си 12,7см. Предполагам че е доста качествено, но няма ли да има същия негативен ефект като от качването на ресьорите върху моста. Да сподели някои с такова окачване какви са му + и -, и как се държи Самурайчето на страничен наклон?

Коментар

И какво му е негативното на качването на ресорите върху моста.Аз не бих дал 2000 лв за тези "железа" та каквото ще да е.Качи си ресорите върху моста и ще забравиш.За тия 2000 лв ще го направиш на пружини и къде къде ще е по добре.Мое мнение не задължавам никого с него
          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Негативното е единствено в страничните наклони, при положение че няма фланци. А предполагам но само предполагам, че с железора за 2000лв. ходовете на окачването са по-големи, и всички "+"ове от това да се обърнат люлките с ушите на ресьорите, поне от това което виждам в комплекта си мисля че точно това трябва да стане. Няма да е лошо някои които е слагал окачване на calmini било то 2";3" или 5" да сподели резултатите. Както казва един колега не е нужно да откриваме топлата вода за всяко нещо. Тук принципа проба-грешка излиза доста солен.
            Поздрави

Коментар

За 2000 лв.си мисля че би могъл много да промениш самураичето
              Но аз небих ги дал точно за това в главата ми се въртят само двигатели пружини и по голями мостове .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X