Обява

Свий
Няма добавени обяви.

неясен луфт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: неясен луфт

Да така е. Слабо место е този възел . По скоро св износва вала от колкото лагера , но идва един момент когато защитната капачка почва да опира в корпуса на раздатката. Бях решил да оправя на един познат този проблем , но като ми треснах една цена за вала се отказахме .Витарата върви си върви така повече от 20000 км и хлабината си е все същата. Когато почне да тече масло (ако има) тогава ще я мислим. лошо е ,че не може да се направи втулка много е тънк стената. Карай , но имай едно на ум. Пиши ако измислищ нещо.
    899180483

Коментар

Да CTEF точно там е игления лагер
      899180483

Коментар

Добре, а външно иглите в корпуса ли лагеруват? Няма ли стоманена втулка?
        И горе-долу с какъв диаметър са?

Коментар

Да игления лагер трябва да е е сано с външна гривна. Не съм го вади този лагер. Кольо има една стара раздатка трябва да се види .
          899180483

Коментар

От: неясен луфт

Здравейте Колеги !
            От една година и аз се сдобих с витара дълга база 92г. Доста неща смених по нея но явно доста трябва да оправям....
            Вчера до като бях в канала под нея занимавайки се с други неща забелязах същия проблем с луфта на кардана / нагоре надолу... ровнах във форума но ми направи впечатление че темата не е продължена....
            Интересува ме има ли някой идеята как да се реши проблема ?
            Предварително благодаря !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X