Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Самурай 1.3 проблем с превключването на предавките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сузуки Самурай 1.3 проблем с превключването на предавките

Привет,

Тъй като съм млад водач,а и като цяло слабо все още разбирам от коли,вероятно питането ми ще звучи малко нелепо и глупаво,но тук е подходящо място,където мога да го отправя и се надявам на някаква помощ.Наскоро си купих един Сузуки Самурай,1.3 от 87ма година.Днес имах следния проблем - при превключването на предавките колата губи мощност,даже сякаш изгасва в дадени моменти,а когато тръгвам ми се случи даже да загасна,което не беше от рязко пуснат съединител.
    Отворен съм към всякакви предложения и ще съм много благодарен,ако някой може да ми помогне по какъвто и да е начин с инфо.

До: Сузуки Самурай 1.3,проблем с превключването на предавките

При потегляне и двата педала са важни. Този на съединитела и този на газта..... При отлепяне на съединитела, трябва дозирано да подаваш газ.

Не ми се сърди, ама май просто ти липсва практика.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Сузуки Самурай 1.3 проблем с превключването на предавките

Не,не.Не е в това проблемът,колата просто изгасва.Дали може да се запушва някъде,карбуратор нещо,не разбирам и заради това питам.Проблемът се появи изведнъж,със самото каране.Не е от движението на педалите,иначе нямаше да я поствам изобщо темата,нямаше да има смисъл.

Коментар

Извинявай........ Ако напишеш откъде си - ще те насочим към някой майстор за да му направи диагностика..... Че така си е направо аборт по телефона.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Разбирам.Ами,аз съм от София.Зная за сервиза на СБА на Хладилника,но ако можеш да ми препоръчаш нещо по-добро бих ти бил много благодарен!

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=10326

Например......

Коментар

Запушена/неработеща система за ускорително обогатяване в карбуратора. Не го знам как е устроен тоя карбуратор, но наоколо има активна тема за поставяне на карбуратор от Лада, сигурно не от хубаво.

Коментар

Загуба на мощност в ниските обороти. Не е причината в превключването, а в двигателя. Колегите са прави - сервиз или някой компетентен да го види.
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X