Привет на всички! Отскоро и аз съм в кюпа на витараджийте. След много обикаляне и ограничен бюджет се снабдих, в крайна сметка ,с Англичанка, на всичкото отгоре е и испанска направия. Вече се срещам с първите проблеми с несъответствието на частите. Вчера разглабях задните барабани да видя на какво дередже са и се оказа, че цилиндъра ми е протекъл, а след като отидох да го търся се оказа че не е като на японските. Та въпроса ми е някой има ли испанската витара, къса база мойта е и с десен волан и дали знае, кои части са различни и как ги търси - по модела или друго? Какво означават знаците JX4U2? Благодаря предваително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най-после и аз със Витара 1.6 м.i 80к.с
Свий
X
-
До: Най-после и аз със Витара 1.6 м.i 80к.с
Първоначално публикуван от artsun Преглед на мнение.... оказа че не е като на японските. ........съботно съвсем прозаично сменяхме шарнири на предни носачи на "гърбаво" БМВ от първите (купе Е36)......и се оказа че единия носач си е негов, а другия е от Е30 (онези четириоки леко квадратни баварки които в зората на демокрацията им викаха "с троен стоп")...всичко си им е съвсем еднакво освен диаметъра на единия шарнирен болт ....за това ходихме до магазина няколко пъти, да върнем едните (тези за Е36
първо по закона за всеобщата гадост свалихме носача от Е30-ката
) после да си купим само един отново, такъв случай съм имал и с Форд "Ескорт" мотор 1.3, ама делко от "Фиеста" 1.1.....т.е. при съмнения сваляй детаила и с него в ръка, леви-леви по магазините ...така е най-сигурно
П.П. като искаш помощ, добре е и да напишеш в профила си (горе в дясно) от къде си.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Колега, честито и от мен и с здраве да си я караш и слушаш, а относно барабаните погледни тук : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=91209. Надаявам се да съм ти помогнал
Коментар
-
Честита придобивка колега
Много е хубава със здраве да си я караш. И аз отскоро имам Витара, даже още не съм я оформил документално и те разбирам. Не се притеснявай за частите. Може да е по-трудно, но съм сигурен, че ще ги намериш. Радва ме, че в темата "Suzuki" хората са много готини и ще ти помогнат с каквото могат. Има и събирания, на които ще се радвам да се запознаем, да караме и да се забавляваме.0889 38 43 67 Милен
Коментар
-
Гумите са ми еднакъв размер, но са ми за смяна, искам да и сложа стандартните 195 R15, но още не съм готов финансово за нови. С тези ми опира в задните калници и ми наранява гумите, явно много стърчат навън.Като гледам май джантите са ми по-изпъкнали от други витари.
Коментар
-
Гумите са ми еднакъв размер, но са ми широки и искам да ги сменя със стандартните за модела размери 195 R15.Тези сега ми опират в задния калник и се нараняват.А като гледам май и джантите ми са по-широки.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар