По врема на шофиране спряха да работят мигачите.Незнам откъде е проблема и затова се опитах да проследя(до колкото разбирам)веригата,но под таблото е някаква лудница след намесата на газаджиите и алармаджиите
.Свалих волана и разглобих кутийката,от която излизат малките лостчета за мигачи,фарове и чистачки.Там всичко беше наред и просто позачистих всички клемички вътре.Сглобих я с малка трудност и я поставих пак.След това установих,че на аварийни не ми свети заден десен мигач.А за да пусна аварийните светлини има малка трудност с нагласяне на самото копче,че нещо трудно дава контакт.
Въпроса ми е следния,как се проверява релето дали е развалено и има ли някакви бушони (освен основните в кутийката при всички останали),специално за мигачите.
При пускане на аварийните светлини релето много трудно зацепва за постоянна работа,т.е. залепва поне 5-6 пъти преди да тръгне постоянно.
Витара 1.6 автоматик 1990 бензин.

Въпроса ми е следния,как се проверява релето дали е развалено и има ли някакви бушони (освен основните в кутийката при всички останали),специално за мигачите.
При пускане на аварийните светлини релето много трудно зацепва за постоянна работа,т.е. залепва поне 5-6 пъти преди да тръгне постоянно.
Витара 1.6 автоматик 1990 бензин.
Коментар