Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за ГРанд Витара 2000 2.0тд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за ГРанд Витара 2000 2.0тд

Здравейте, аз съм новак меракля на витарка.
    Въросите са ми:

Ако ми пробуксува едно или две от колелата колата ще спре ли?
    Имат ли тези гранд витари някакви екстри като блокажи или нещо такова?
    Какво е LCD и има ли го в тази витара серийнио?
    Добър избор ли е този мотор?
    Абе изобщо малко разяснения ще ми дойдат добре.

Благодаря

До: Въпрос за ГРанд Витара 2000 2.0тд

Първоначално публикуван от pepperj Преглед на мнение
    ........................................................
    ................................................................................................
    Разяснения даваме срещу .... стъклени, нетъркалящи се бутилки ....

Останалото .... може да си го прочетете и сам тук в този форум!!!
    Има писано, и то МНОГО, по всички зададени от Вас въпроси.

Чукча писател, не читател ....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Опитах се да потърся първо естествено но да беше малко по грамотна търсачката нямаше да е лошо.Другия вариянт е да съм много ограничен. Не че се заяждам нещо, но за да пусна тема явно не съм успял да намеря точната информация която ми трябва.

Коментар

И аз преди време пробах с търсачката за някои неща за Гранд витара но неможах да намеря ,затова следя всичко което се пише за марката.

Коментар

Здравейте, аз съм новак меракля на витарка.
          Въросите са ми:

Ако ми пробуксува едно или две от колелата колата ще спре ли?
          Имат ли тези гранд витари някакви екстри като блокажи или нещо такова?
          Какво е LCD и има ли го в тази витара серийнио?
          Добър избор ли е този мотор?

Благодаря
          Отговарям ти първо на 3(третия) въпрос,--няма серийно LSD(на паркетник май повече вреди)...Чрез този отговор,щом казваш,че си чел форума,трябва да си отговориш на първите два... Относно двигателя...той е на" Мазда "с известни подобрения, и мисля че се е доказал във времето. Няма много писано за този двг.именно поради тази причина,не създава никакви ядове. Ха,честито сега ..!!!
          SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Ей че сте пестеливи в обясненията . За двигателя добри новини, а доколкото съм се образовал сам с четене на форума разбирам че няма блокажи модела и ако ми пробуксува едно 2, 3 колела оставам кадето съм(колата спира). Дано да сам на прав път в размислите ми но гледах по youtube доста добри изпълнения на тези машини направо се накевих здраво и нарочно избирах да са на аматьори за да нямат подобрения.

П.П. Благодаря за инфото на VALDOV

Коментар

Ето това мисля да е красавицата http://www.mobile.bg/21265065241561148 . Споделете Мнения

Коментар

Ако е Маздовия мотор 2.0тd интеркулер RF модел е 64kw-87к.с.Колата изглежда доста запазена-успех!
                Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 99г.
                Opel Corsa 1.7д 98г

Коментар

Ето това мисля да е красавицата http://www.mobile.bg/21265065241561148 . Споделете Мнения
                  Тази точно,не е с Маздовия двигател.След фейслифта 2001г.започват да слагат двг на Пежо-109к.с. ,за които казват ,че са по-пъргави и икономични,но дали са толкова надеждни,като японските...незнам.Някъде във форума бях чел,че имали проблеми с някаква демпферна шайба и пистовия ремък трябвало да се сменява по-често от нормалния му пробег. Но само това,така че "скачай"..!Пожелавам ти преди всичко късмет..! И...за твое успокоение,ако буксуват и трите колела 90% от джиповете също остават, там където са !!!
                  Последно редактирано от vadoiv; 27-03-10, 08:42.
                  SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Благораря за мненията. Все пак мисля още някой ден да пообиколя за да видя на какво мога да попадна.Ще се огледам и за маздовия мотор щом е доказано по здрав, но тази пък е в уникален вид. Първоначалната и цена беше 11500 лв. май заради кризата няма купувачи и засега са я смъкнали с 1200 лв передполагам че на 9500 е моя? Ще се види като започне пазарлъка.
                    Последно редактирано от pepperj; 27-03-10, 12:58.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X