Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Твърди и меки тавани витара-марки, ремонт, резервни части

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Твърди и меки тавани витара-марки, ремонт, резервни части

Днес закупих съответният найлон с размери 1,38м/1м, излезе около 15 лева, сега предстои мерене, рязане и лепене, ще пиша ако има развитие

Коментар

Я обясни как махна старите прозорчета по рамката , в момента точно режа останалото от прозорчетата но там където е залепено няма отлепване и се чуда кво да го правя , мисля си да го изрежа и съответно стъклото да стане с 8-10 мм по-голямо .Трент с какво лепило ше го лепиш аз много се чудя дали да го лепя или а го шия .Стандартно стъклата са лепени от вън а ако ги залепя отвътре ?
      Лудак

Коментар

Днес намерих малко време да го видя този мек таван, сценарият е следният, слагаш отгоре новият найлон и очертаваш с маркер от външният ръб на прозорчето, режеш, чистиш със спирт и после изрязваш самото прозорче от вътрешният ръб, така че да махнеш само найлона и да остане тънка ивица върху плата, утре ще си взема лепилото да го залепя и ще нащракам снимки, остана доста, така че ще има за всичките ти джамове

П.С. Относно стъклото за твърдият таван, свързах се с човека в Старо Оряхово, ще и направи стъкло, но няма да е триплекс или секурит и ще трябва да му сложи фолио за армиране, след това едно тъмно фолио и всичко ще е наред да видим

Коментар

И аз търся странични стъкла за твърд таван... Мойте в момента са от стъклопласт... Ето го модела: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dsc083260.jpg
Прегледи:1
Размер:166.6 КБ
ID:5233696

Коментар

Понеже съм махнал тавана си и в момента ще го реставрирам и искам да питам ....... Моя е нещо като бял матеряла е нещо между кожа и мошума , бялото много е захабено и се чудя дали неможе да го боядисам с нещо .Преди 5 години пръсках един кожен диван с боя за кожени изделия и стана много добре , дали ще стане с нея ? Давайте някакви предложения .
            Лудак

Коментар

Нещо неможахме да се намерим в събота, минах и заминах през софето А за боята ще стане и още как, аз мисля така да направя и отгоре силиконов спрей да го запечата, сега като си го махнал, кабрио ли го раздаваш

Коментар

уплътнения за твърд таван

Дайте идея от къде могат да се тамерят уплътнения за твърд таван. Моя не съм го махал никога и не смея, че уплътненията вероятно ще се разпаднат. За Самурай питам, но едва ли има разлика.
                По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                  Нещо неможахме да се намерим в събота, минах и заминах през софето А за боята ще стане и още как, аз мисля така да направя и отгоре силиконов спрей да го запечата, сега като си го махнал, кабрио ли го раздаваш
                  Мне с една една приятелка - Atallaya мякия таван съм .Нейния мекия е от по-хубава кожа но е някакъв разпуснат от всякъде и неседи хич добре . С каква боя да го боядисам ? С такава за кожени изделия мисля че най-добре ....... проблема е че компресора и пистолета са ми навилата а там няма как в тоя студ на пръскам ще трябва нещо хоумейд да го мисля
                  Лудак

Коментар

Почти завършиха сагите с моите тавани, мекият се оказа, че отрязаният найлон, наричан от знаещите-кристал, не може да се залепи, затова го зашиха, мисля да го опръскам целият със силикон и да приключа с негоТвърдият-вече е готово стъклото, трябва да отида до майстора, да видя какво е направил и дали ще си заслужи парите, весели празници

Коментар

От: уплътнения за твърд таван

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
                      Дайте идея от къде могат да се тамерят уплътнения за твърд таван. Моя не съм го махал никога и не смея, че уплътненията вероятно ще се разпаднат. За Самурай питам, но едва ли има разлика.
                      Пишете за кои уплътнения става дума, тези на предната част или тези отзад под страничните стъкла

Коментар

Не можах да разбера, от къде взехте стакла за хард топа?

Коментар

Изработиха ни по поръчка

Коментар

трент дай някъв тел да ти се обадя , че аз търся пък целия заден прозорец с ципа барабар за мек таван моя е 0897951757
                            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

0887941416 Трифон

Коментар

За пореден път се оказа, че не само в Бг, но във форумите все по-често се срещат измамници. За жалост наистина е така, винаги съм се стремял да бъда коректен, но явно на хората не им пука. Купих твърдият таван на мечтите си, Берман, разглобяем, от колега от форума, имаше забележки по оскъдните снимки, които ми прати, но всъщност се оказа че забележките са повече от колкото добрите неща, евала на куриера, че поне стигна цял. Досега това ми е третият твърд таван и да ви кажа, не съм купил един без кусури, леко изключение прави този на Иван от Бургас. Всички тавани досега съм ги доработвал, с много вложени средства, труд и обикаляне и нкрая като се появи и някой ти каже: абе тая цена не е ли висока за таван, аз купих витарката за 3000лева, вече им казвам: аз таван имам, а ти. Който иска хубав и направен таван да приготви пари и да ми се обади, евтино не давам. Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X