Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стъкла за хард топ на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стъкла за хард топ на Витара

Виждам че има доста различни модели хард топ за Витара, моят е като този на снимката. Интересува ме някой знае ли от къде може да се намерят страничните стъкла за панела (ограденото в червено), че моите не са оригиналните стъкла а са изрязани от стъклопласт. По принцип добре е станало но няма добра видимост през него и малко дразни... Някакви идеи...

До: Стъкла за хард топ на Витара

Трябва да се поръчат изрежат и закалят. Прави се шаблон преди това.
    В София може да се направят в "Кристиян & Нейко". И ма и поне още едно място, но не го знам къде е. Пак добре че са от правите стъкла, че има едни много красиви модели ХардТоп но с огънати

Коментар

Ако старо оряхово ти е близо ще ти помогнат. Знам че там няма няма.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

В софия има още една фирма която закалява стъкла.и по 0аблон работят,а в драгичево има втора употреба части за витара,ето номера на човека -0885011985.Успех.
        не е лесно да не те слуша главата:D

Коментар

В Шумен също закаляват стъкла. Ама не е ли по добре колегата да пише в кой регион горе долу желае да му направят услугата.

Коментар

Става въпрос за София. Още не съм проверил в тези магазини, някой знае ли ориентировъчно колко ще струва да се направят тия стъкла. Ако цифрата е много голяма по добре да търся от някой счупен таван, но до сега не съм попадал на такъв...

Коментар

То тавани няма, ти стъкла ще намериш
              Като поръчвах тавана питах колко му излизат стъклата и ми казаха, че са около 80лв. за 3те. Но са на онова място което не го знам къде е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X