Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шарнири за предните носачи на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Шарнири за предните носачи на Витара

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
    Асметал нямат витара в каталога си.
    сменях шарнир на starline-вътре е пакетаж на ocap.60 лв са.внасят ги-елинекс варна.нищо общо с немските и японските които са китайски.

Коментар

60лв за брой ли?
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

В момента сменям и другият шарнир с Moog... и слагам по-големи подложки (гумените омекнаха)
        Прикачени файлове
        Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Май ще взема Starline, асметал казват че нямат за Витара.
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Re: До: Шарнири за предните носачи на Витара

Колеги ,за да се сменят шарнирите какво трябва да се свали по предницата?Мисълта ми е да не си отваряме кушия с излишно сваляне на детайли.
            Гледам,че се сваля пружината,накрайника,главина ,полуоска и т.н.,или може би адаша е сменял и подложките и за това всичко е долу. Кажете кое, и как е най-безболезнено? Поздрави!!!
            Последно редактирано от ники72; 20-10-10, 13:53.

Коментар

От: Шарнири за предните носачи на Витара

За да свалиш шарнира трябва да изкараш външното каре, за да свалиш външното каре трябва да свалиш всичко, което си описал. Това е за дясната страна , отляво може и само полуоската с двете карета , но трябва хубаво да подпреш носача , за да не те пребие .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Re: От: Шарнири за предните носачи на Витара

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                За да свалиш шарнира трябва да изкараш външното каре, за да свалиш външното каре трябва да свалиш всичко, което си описал. Това е за дясната страна , отляво може и само полуоската с двете карета , но трябва хубаво да подпреш носача , за да не те пребие .
                Благодаря за отговора!Само още два въпроса: След всичката тази интервенция,реглажа на предницата задължителен ли е?

За колко време може да се смени единия шарнир,ако нещо не се "закучи" работата?

Коментар

По принцип не би трябвало да се налага центрене, отворите са кръгли и пасват само на една позиция.
                  Ако се закучи - отиде 2-3 часа. Ако не се закучи - 1. Зависи какво имаш като инструмент и колко си бърз в ръцете Добре е да не се улисваш с употребата на чука.

Огледай си маншоните, ако има някой за смяна, сега е момента.
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение

Огледай си маншоните, ако има някой за смяна, сега е момента.
                    Продават ли се само маншони? ...и ако да - какви пари са?... разновидност?
                    Благодаря.
                    898450701

Коментар

Виж в дурафлекс по размерите , ако ти пасне нещо.
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
                        Продават ли се само маншони? ...и ако да - какви пари са?... разновидност?
                        Благодаря.
                        Продават се. Обаче гледай внимателно, щото се продават и диви ментаци. Погледни в кутията какви са скобите като за начало. Ако са твърде гладки - вероятно ще береш ядове. Желателно е да има и грес и пръстени за вътрешната част а карето ... забравих им името в момента, сънен съм.
                        Другата гадост е маншона да е къс. Знам, че звучи смешно, обаче ако попаднеш на такъв, веднага ще ме разбереш.

Коментар

Грешката е моя, питам за маншони на шарнирите ?
                          898450701

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
                            Грешката е моя, питам за маншони на шарнирите ?
                            Е, нали щеше да сменяш целите шарнири? Те си идват с маншони. Или аз нещо не съм разбрал ... сори ако е така.

Коментар

Колега и аз имам за смяна, и то не само на шарнирите ами по цялата кормилна уредба. Намерих някакви дурафлекс (жълти) само дето още не знам размерите на оригиналните. Остава варианта да поръчам най-различни и което стане...

Коментар

И аз съм с дурафлекс по кормилните щанги , сега ще ме изядете да ме питате точно кои са . Не помня .
                                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X