Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шарнири за предните носачи на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шарнири за предните носачи на Витара

Прозрачно бели
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Най-после си купих шарнири и тампони за предните носачи. Шарнирите си скърцат от две години(но нетропат грам), сега заразиха и тампоните, и стана нетърпимо.
      Та - гледам едните тампони( или втулки- незнам как точно се наричат) са с една метална втулка посредата и отвън само гума - как се набива това чудо без да се прецака- питам за лявата?
      Прикачени файлове
      898450701

Коментар

Трудно, трябва ти подходяща преса и майсторлък, иначе ще ги прецакаш. Като ги смениш колата ще те зарадва , ако са хубави ще е за дълго .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

вчера сменях на витарата -шарнир
          LEMFORDER-55лева за бр.
          тампони TE-22 лева за бр.

Коментар

Благодаря, нямам търпение, но чак в сряда ще има радост и ще коментирам.
            898450701

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
              Благодаря, нямам търпение, но чак в сряда ще има радост и ще коментирам.

Дано да са читава марка,ама на дали ,аз плаках вече веднъж ,накрая оригинал с поръчка при колегата мимо 104 лв. предните ,а задните от ресьор на мерцедес (товарните)
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                Дано да са читава марка,ама на дали ,аз плаках вече веднъж ,накрая оригинал с поръчка при колегата мимо 104 лв. предните ,а задните от ресьор на мерцедес (товарните)
                По-евтино и май, май по-надеждно излиза да си смениш направо носачите. По моргите не е трудно да се намерят носачи със здрави тампони.
                И ако някой гении не направи обичайната простотия да ги стегне на крика, изкарват до погребението на колата.
                Това последното го казвам по принцип, че е твърде често срещано недоразумение.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Срядата стана четвъртък(оказа се много ръжда) , но съм много доволен вече не скърцам , и не се обръщат да ме гледат..., а и върви доста по различно. Остана да сменя и амовете....
                  898450701

Коментар

За да не отварям нова тема, въпросът ми е следния: различават ли се предните носачи на нормалните Витари и V6 моделите? Неприятно се изненадах от факта, че на моята-дълга база, V6, шарнирът е отлят с носача!? Като заминат шарнирите, се сменят барабар с носачите, очевидно. Има ли бюджетно и разумно решение тази дилема? Нови оригинални отиват над 1000 кинта, баси, не карам Тоарег, а Витара...
                    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                      За да не отварям нова тема, въпросът ми е следния: различават ли се предните носачи на нормалните Витари и V6 моделите? Неприятно се изненадах от факта, че на моята-дълга база, V6, шарнирът е отлят с носача!? Като заминат шарнирите, се сменят барабар с носачите, очевидно. Има ли бюджетно и разумно решение тази дилема? Нови оригинални отиват над 1000 кинта, баси, не карам Тоарег, а Витара...
                      Различават се. Много. Виждал съм да сменят само шарнири, но не съм запознат с подробности.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                        Рециклираи си твоите.
                        SUZUKI VITARA V6
                        HONDA CBR 919RR
                        MERCEDES ML
                        MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Решението е Турция по точно в Одрин. Мои приятел скоро ходи до там заради една гранд витара и смяната на носачите с шарнирите му излезе 380лв . Вярно лирата малко се вдигна от тогава ама все пак за два нови носача с шарнирите и маисторлъка за 380лв си е според мен добре.

Коментар

Тази цена включва тръбни носачи, витарски шарнири и труд ли?
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Здравейте. Да подновя темата:
                              Може ли някой да поясни, как точно се рециклират или модифицират носачи за Витара V6 така, че шарнирите да станат сменяеми.
                              От тази и от други теми във форума разбрах, че носачи от Витара 1,6 не стават на V6, а закупуване на нови не е желателно за мен в този момент.
                              С други думи, как да си направя сменяеми шарнирите?
                              Благодаря.

Коментар

Сменяеми не може, сваляш носачите и ги носиш да им рециклират шарнирите.
                                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X