Най-после си купих шарнири и тампони за предните носачи. Шарнирите си скърцат от две години(но нетропат грам), сега заразиха и тампоните, и стана нетърпимо.
Та - гледам едните тампони( или втулки- незнам как точно се наричат) са с една метална втулка посредата и отвън само гума - как се набива това чудо без да се прецака- питам за лявата?
Благодаря, нямам търпение, но чак в сряда ще има радост и ще коментирам.
Дано да са читава марка,ама на дали ,аз плаках вече веднъж ,накрая оригинал с поръчка при колегата мимо 104 лв. предните ,а задните от ресьор на мерцедес (товарните)
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Дано да са читава марка,ама на дали ,аз плаках вече веднъж ,накрая оригинал с поръчка при колегата мимо 104 лв. предните ,а задните от ресьор на мерцедес (товарните)
По-евтино и май, май по-надеждно излиза да си смениш направо носачите. По моргите не е трудно да се намерят носачи със здрави тампони.
И ако някой гении не направи обичайната простотия да ги стегне на крика, изкарват до погребението на колата.
Това последното го казвам по принцип, че е твърде често срещано недоразумение.
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Срядата стана четвъртък(оказа се много ръжда) , но съм много доволен вече не скърцам , и не се обръщат да ме гледат..., а и върви доста по различно. Остана да сменя и амовете....
За да не отварям нова тема, въпросът ми е следния: различават ли се предните носачи на нормалните Витари и V6 моделите? Неприятно се изненадах от факта, че на моята-дълга база, V6, шарнирът е отлят с носача!? Като заминат шарнирите, се сменят барабар с носачите, очевидно. Има ли бюджетно и разумно решение тази дилема? Нови оригинални отиват над 1000 кинта, баси, не карам Тоарег, а Витара...
За да не отварям нова тема, въпросът ми е следния: различават ли се предните носачи на нормалните Витари и V6 моделите? Неприятно се изненадах от факта, че на моята-дълга база, V6, шарнирът е отлят с носача!? Като заминат шарнирите, се сменят барабар с носачите, очевидно. Има ли бюджетно и разумно решение тази дилема? Нови оригинални отиват над 1000 кинта, баси, не карам Тоарег, а Витара...
Различават се. Много. Виждал съм да сменят само шарнири, но не съм запознат с подробности.
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Рециклираи си твоите.
SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Решението е Турция по точно в Одрин. Мои приятел скоро ходи до там заради една гранд витара и смяната на носачите с шарнирите му излезе 380лв . Вярно лирата малко се вдигна от тогава ама все пак за два нови носача с шарнирите и маисторлъка за 380лв си е според мен добре.
Здравейте. Да подновя темата:
Може ли някой да поясни, как точно се рециклират или модифицират носачи за Витара V6 така, че шарнирите да станат сменяеми.
От тази и от други теми във форума разбрах, че носачи от Витара 1,6 не стават на V6, а закупуване на нови не е желателно за мен в този момент.
С други думи, как да си направя сменяеми шарнирите?
Благодаря.
Коментар