Вече втора година карам Сузуки Витара, но се появи един проблем с мекия таван. Тъй наречените стъкла острани се нацепиха тук таме. Може ли някой да ми каже дали някъде ги подменят? Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде да си поправя мекия таван на Витарата?
Свий
X
-
Етоhttp://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a8...Name=&oType=57
Виж къде е - работят бързо и не взимат скъпо.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Правят всякакви брезенти, сенници, ТИР покривала и какво ли още не. И имат този прозрачния полиетилен от който се правят прозорците при меките покриви. То си пише - има нещо като табелка рекламна, точно на обръщалото на автобуса е. Има и едни образи в Суходол, ама последния път като ходих нямаха точно това прозрачното нещо - само бризенти.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Понякога работят в Събота когато имат поръчки да правят, ама в неделя май не. Поне може да се разходиш да видиш къде е.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Аз съм твърд привърженник на газта, но зависи какво искаш да сложиш и до какви пари си готова да се разделиш за газификацията. Най-добре напиши на disem той има едни познати момци - доста добри. Аз на моите коли винаги сам съм си го правил, само дето сега нямам никакво време да се занимавам с това.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ми "мекия многоточие" как какво
Абре хора, какво става тази вечер бре, ще препълним темата за блясъциВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЕтоhttp://www.bgmaps.com/map.asp?sid=a8...Name=&oType=57
Виж къде е - работят бързо и не взимат скъпо.
Какъв им е адреса на тия с меките тавани, че и аз имам едно прозорче за оправяне?Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТова е защото и там имат сесии по време а ме мързеше да снимам екрана и да го плескам тук. Ето го мястото.Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар