Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Самурай + каравана ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сузуки Самурай + каравана ?

Не знам дали ще ви се стори глупав въпроса, но според вас дали комбинацията Сузуки Самурай и каравана са възможни ? Става дума за Самурай 1.3 и каравана подобна на тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...859&f1=details

Теоритично със 103Nm въртящ момент ще му е малко зор май на Сузукито...но все пак какво е вашето мнение?

До: Сузуки Самурай + каравана ?

Караваната е запазена на пръв поглед.. но е стара и тромава. Доста ще му е тегаво на самурая, що не помислиш за по малка каравана?
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

С тази каравана самурая няма да се справи,за самурая търси максимум 3.00-3.50 каравана 650кг .
      Mitsubishi Padjero 2, 2.5
      тел 0898-31-о8-41

Коментар

Първоначално публикуван от Active Преглед на мнение
        Не знам дали ще ви се стори глупав въпроса, но според вас дали комбинацията Сузуки Самурай и каравана са възможни ? Става дума за Самурай 1.3 и каравана подобна на тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...859&f1=details

Теоритично със 103Nm въртящ момент ще му е малко зор май на Сузукито...но все пак какво е вашето мнение?

Ако не бързаш, проблем не би трябвало да имаш.
        По соц. време, почти всяко лято засичах каравани дотъркаляни от ГДР-то, та до пред хижа Вихрен, от Трабанти и Варели.
        Мерак му е майката!

Коментар

Първоначално публикуван от Active Преглед на мнение

Имам приятел който докара подобна каравана от Холандия със
          Самурай , това са 2500км., не мисля че ще ходиш по- далеч.
          0877 44I 88I
          Самурай 1,3
          Дискавъри ТД5

Коментар

Моли се да не те подбере вятъра с такава каравана Мисля че по закон,тегленото П.С. не може да превишава теглото на теглещото а тая ми се струва по тежка от самурайчето.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Тази каравана беше само за пример.
              Иначе търся нещо по-малко....все пак ще е доста смешно и тъпо караваната да тежи повече от Самурайчето....

Примерно ето това е подходящо според мен: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...265&f1=details

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=e_Xygo2054Q

Коментар

Първоначално публикуван от ZukiPower Преглед на мнение
                  Еееее.... Ти го успокои!!!!!!!
                  Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Според мен Самурайката себе си не може да тегли, а камо ли каравана. Има по мощни варианти за теглене, що ще трошиш иначе чудната машинка.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Има, 1,9 дизелака май ще удържи

Коментар

Малък ти е двигатела и ще ти е проблем особенно в баир , да не говориме че ти трябва и здрав съединител !
                        Слагаш Ладов двигател или ако имаш повече пари 1.6 Витаров и ще ти е по добре , до колкото са страничната стабилност ако ще дърпаш по-голям каравана едни фланци са достатъчни
                        Лудак

Коментар

Неискам да се заяждам с никого но някой от вас теглил ли е каравана (от тези дето пишете)?
                          Лично аз със Форд Мондео 95г. 1.8дизел 90к.с. съм карал по магистрала Тракия с 140км/ч. с 6м,. каравана. Едва ли ще има проблем Самурай да тегли каравана от точка а до точка б без да се бърза.
                          0877 44I 88I
                          Самурай 1,3
                          Дискавъри ТД5

Коментар

Еми не се заяждайнай-вероятно колегата се интересува дали ще има проблем по сравнително пресечен терен с натоварена каравана с йедене и пиене, багаж, деца, жена и нещо отгоре, не е въпроса да отидеш от София до Бургас на плажа на къмпинга Смокините, примерноа дали ще каталяса или не при описаните по-горе характеристики

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
                              Неискам да се заяждам с никого но някой от вас теглил ли е каравана (от тези дето пишете)?
                              Лично аз със Форд Мондео 95г. 1.8дизел 90к.с. съм карал по магистрала Тракия с 140км/ч. с 6м,. каравана. Едва ли ще има проблем Самурай да тегли каравана от точка а до точка б без да се бърза.
                              6 метра карава + Витара разтояние Мюнхен - София , на магистралата е добре с до 100-на км/ч и пак не е комфортно особенно при по-силен вятър
                              Мондео-то е тежко ниско и широко Самика е тесен лек и висок , всеки един порив на вятъра ще се усеща с такава каравана
                              Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X