Привет колеги!Мой приятел има Сузуки Сайдкик 93-та 1.6 бензин,но няма представа какви масла и колко като количество се поставят в дифовете,скорости и раздатка!Аз съм с Тойота и сипвам в предния диф 80/90,скорости и раздатка 75/90 и в задния/ЛСД/-85/140 на Кастрол!Смятам,че и при Сузукита-та е същата картинка,но все пак да попитам вас-собствениците на такива!Освен това не знае задния му диф дали има ЛСД!Има ли вобще при този модел ЛСД и как да разбера,би ли помогнал номер на рама в случай че някой знае четец за модела по номер на рама!!Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mасла за трансмисията на СайдКик?
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Mасла за трансмисията на СайдКик?
Колега ,доста по-рано от теб знам къде е търсачката!!Ако няма какво да напишеш не се обаждай ненужно!!Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнениеИма един тон теми за тия работи има "Търсачка" горе в дясно ,ако има лсд или на капака или моста пише.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Е никой ли няма тази информация...0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Ми да я беше ползвалк като знаеш. Сещаш се нали.Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеКолега ,доста по-рано от теб знам къде е търсачката!!Ако няма какво да напишеш не се обаждай ненужно!!
Бялото BUZUKI 1.6 8в
0899368772 ;) 0897229322
Коментар
-
Благодарско колега!!!Първоначално публикуван от stkiid Преглед на мнениеКолега, виж това е за Витара 93г. 16 8V. Просто в Аутодатата няма за Гео Сйдекик. Надявам се да ти свърши работа. Успех0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Що ме караш да ти пиша и пожелавам разни неща,заради които ще ми наложат модераторите наказания...незнам!Още веднъж ти казвам...ако не можеш да бъдеш полезен си мълчи!!!Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнениеМи да я беше ползвалк като знаеш. Сещаш се нали.
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеЩо ме караш да ти пиша и пожелавам разни неща,заради които ще ми наложат модераторите наказания...незнам!Още веднъж ти казвам...ако не можеш да бъдеш полезен си мълчи!!!

Само не мога да разбера защо толкова упорито отказваш да използваш търсачката и полека с пожеланията,нищо лично бъди жив и здрав.
Бялото BUZUKI 1.6 8в
0899368772 ;) 0897229322
Коментар
-
Моля, ако мога да помогна с нещо друго заповядайПървоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеБлагодарско колега!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар