Привет колеги!Мой приятел има Сузуки Сайдкик 93-та 1.6 бензин,но няма представа какви масла и колко като количество се поставят в дифовете,скорости и раздатка!Аз съм с Тойота и сипвам в предния диф 80/90,скорости и раздатка 75/90 и в задния/ЛСД/-85/140 на Кастрол!Смятам,че и при Сузукита-та е същата картинка,но все пак да попитам вас-собствениците на такива!Освен това не знае задния му диф дали има ЛСД!Има ли вобще при този модел ЛСД и как да разбера,би ли помогнал номер на рама в случай че някой знае четец за модела по номер на рама!!Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mасла за трансмисията на СайдКик?
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: Mасла за трансмисията на СайдКик?
Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнениеИма един тон теми за тия работи има "Търсачка" горе в дясно ,ако има лсд или на капака или моста пише.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Е никой ли няма тази информация...0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеКолега ,доста по-рано от теб знам къде е търсачката!!Ако няма какво да напишеш не се обаждай ненужно!!Бялото BUZUKI 1.6 8в
0899368772 ;) 0897229322
Коментар
-
Първоначално публикуван от stkiid Преглед на мнениеКолега, виж това е за Витара 93г. 16 8V. Просто в Аутодатата няма за Гео Сйдекик. Надявам се да ти свърши работа. Успех0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнениеМи да я беше ползвалк като знаеш. Сещаш се нали.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеЩо ме караш да ти пиша и пожелавам разни неща,заради които ще ми наложат модераторите наказания...незнам!Още веднъж ти казвам...ако не можеш да бъдеш полезен си мълчи!!!Само не мога да разбера защо толкова упорито отказваш да използваш търсачката и полека с пожеланията,нищо лично бъди жив и здрав.
Бялото BUZUKI 1.6 8в
0899368772 ;) 0897229322
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеБлагодарско колега!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар