Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко ли са витарите в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Колко ли са витарите в България?

Безкрайно несериозно е това броене,само някой от КАТ може да помогне. Знам защото е правена такава сверка за една рядка тойота.
    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

колеги в нашия град е пълно с витари .БРОИХ ГИ 24бр

Коментар

Здравейте колеги, в Бургас и региона е пълно с Витари. МОже ли някой да ми каже защо толкова е предочитана за OFFroad? За мен лично, без да се сърдят собственици и фенове на Витара, но Самурая е по-добър.
        FIAT Doblo SX

Коментар

Първоначално публикуван от low_rider Преглед на мнение
          Здравейте колеги, в Бургас и региона е пълно с Витари. МОже ли някой да ми каже защо толкова е предочитана за OFFroad? За мен лично, без да се сърдят собственици и фенове на Витара, но Самурая е по-добър.
          Уважавам твоето мнение Колега ! НО .... , най-добре е да покараш " нещо" 4х4 . Покарай и после пиши !

п.п. А Витарите наистина са много ! Основното според мен е " ЦЕНА-КАЧЕСТВО". .....
          Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от иж-12 Преглед на мнение
            Уважавам твоето мнение Колега !
            НО .... , най-добре е да покараш " нещо" 4х4 . Покарай и после пиши !

п.п. А Витарите наистина са много ! Основното според мен е " ЦЕНА-КАЧЕСТВО". .....
            и аз уважавам твоето, но аз вече от 3 години съм всеки ден на 4x4!!! Виж ми аватара и подписа, и после пиши!
            FIAT Doblo SX

Коментар

Една Витара дълга база и от мен в броенето! Наистина сме много но няма как да се преброим тук! Това за КАТ не е лоша идея, там ще са най-точни данните

Коментар

" Здравейте и от мен. Моето мнение е, че е по-добре да вземеш Витарата. Рейндж с двигател БМВ е много несполучлива комбинация, поне аз така мисля и имам наблюдения. Както по-горе един колега каза, доста време ще прекараш в сервиза, защото и окачването му е слабо, а е доста скъпо.
                Аз примерно имам Land Rover Discovery 2 - 2001 год, TD5. Много е добър, НЕ ЧЕ Е МОЙ. Карам по същитите критерий, както си изброил по-горе 80% асфалт, 20% пресечен терен.Много хубава машинка е. Защо не се замислиш за такъв модел? "

" аз съм пристрстен , СОБСВЕНИК СЪМ на Дискавъри 2 ТД5
                Хубава удобна кола, може да носи много багаж, много е проходима...ДОВОЛЕН СЪМ МНОГО, но за толкова пари едва ли ще вземещ ДИско 2 ТД5 "

Колега , не се заяждам , но това са част от твойте "отговори" от последните 2 -3 седмици .... Не се разбира - имаш или нямаш ...

Хайде , лека нощ !
                Последно редактирано от иж-12; 25-02-10, 01:27.
                Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Браво колега потрудил си се, да ми на мериш мненията. Казваш, че не се заяждаш, а си е точно така. Кое е трудното да разбереш? Чел си ми мненията, копирал си ги и т.н. толкова ли ти е трудно да разбереш, че имам Дискавъри. Или ако искаш да дойда да те повозя, или да сканирам талона???
                  FIAT Doblo SX

Коментар

Стига сте спамили темата, има лични за тези ваши дразги. Темата е за ВИТАРА в подфорум СУЗУКУ и обсъждането на дискота нее за тая тема.
                    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                      Стига сте спамили темата, има лични за тези ваши дразги. Темата е за ВИТАРА в подфорум СУЗУКУ и обсъждането на дискота нее за тая тема.
                      Извинявай наистина си прав, но ако видиш малко по-горе аз съм си писал точно по темата, с никого не искам да се заяждам. Колегата явно има нещо против мен или против Диското. Не зная!!!
                      FIAT Doblo SX

Коментар

и още една витара 1.6 с цели мостове се присъединява към вас

Коментар

колега искам да те попитам нещо относно целите мостове на Витарата. До колкото знам тя не е с два цели моста. Леснно ли се прави с цели мостове?
                          FIAT Doblo SX

Коментар

Няма лесни неща! Камо ли пък това!
                            Не очаквай, че може да ти бъде отговорено само с няколко думи.
                            Но ако имаш малко технически опит и наблюдения би могъл да прецениш сам.
                            За сега "енциклопедията" казва по въпроса това: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...B+%EC%EE%F1%F2
                            Много интересна тема!
                            Последно редактирано от ctef; 25-02-10, 14:10.

Коментар

здравейте и от мен колеги,и аз прибавям 1 дълга база 1.6 16v,поиграх си с окачването и се получи доста добре,но засега няма пари за гуми,а тук в квартала има още 6 витари,и никой от тях не влиза във фурума
                              не е лесно да не те слуша главата:D

Коментар

Бройте и мойта опс на жената витарата
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X