Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за 4х4 режими на Grand Vitara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за 4х4 режими на Grand Vitara

Имаме една служебна GV и колегите, които я карат основно, казаха, че в режим N колата върви...
    Вчера я карах за малко и наистина - като включиш на N колата си се движи...
    Става въпрос за тази модификация, не съм сигурен дали е 2005 или 2006 модел.

Превключването става от копче на конзолата. Някой има ли идея този N режим какво точно представлява и това нормално ли е, или има нещо повредено?
    A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Re: Въпрос за 4х4 режими на Grand Vitara

Първоначално публикуван от Nightcrawler
    Имаме една служебна GV и колегите, които я карат основно, казаха, че в режим N колата върви...

Превключването става от копче на конзолата. Някой има ли идея този N режим какво точно представлява и това нормално ли е, или има нещо повредено?
    На брат ми витарата Сайдкид 96-а като хакнеш Н и не върви отцепва раздатка от скорости и пише че е за теглене. Според мен има нещо не наред вижте в опътването какво казват може 2006-а да са измислили друго
    no signature no problems

Коментар

автоматик ли е ?
      а тази витарка така и така е служебна що не я вземеш за няколко часа да я видим как се справя с мотопистата :-)
      за полигона на Голди не говорим щото.... не е за там ама на мотопистата има достатъчно интересни препядвтвия точно като за тази кола.
      LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
        На брат ми витарата Сайдкид 96-а като хакнеш Н и не върви отцепва раздатка от скорости и пише че е за теглене. Според мен има нещо не наред вижте в опътването какво казват може 2006-а да са измислили друго
        И на тази го дават N, че е за теглене... А упътване - няма...

redair, с най-голям кеф бих докарал витарата на мотопистата, ама е малко далече от София, виж ми местожителството
        С ръчни скорости е.

Коментар

Проверете копчето , дали наистина върши нещо.............
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой
            Проверете копчето , дали наистина върши нещо.............
            Копчето сменя другите режими, и светват лампите по таблото...
            За заключването на дифа не знам дали наистина го заключва, или само свети лампата.

Това, което на мен ми стана интересно е:
            This fulltime system, a first for Suzuki vehicles, remains continually engaged throughout driving in four traction modes' 4H, 4H Lock, 4L Lock, and N' that the driver can match to any running situation.
            Възможно ли е при тази система при N режим на раздатката пак да има движение към колелата?

Коментар

Ако Витарата е от модел 2005-6 година, тя е фултайм зацепена на 4х4. В режим N е само за теглене освобождава дифовете . Така че колата не би трябвало да се движи.

От къде е купена колата, от Стара Загора от Ангел или от другаде.

Ако питаш мен мини и му се обади на Ачо, човека ще ти помогне на драго сърце. А ако колата е и в гаранция направо си я карайте в сервиза там ще ви кажат най добре
              LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
              LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
              [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Не знам точно коя година е (05 или 06), но е full time, в това съм сигурен.

В гаранция е, защото я купихме миналата година, септември или октомври някъде. Ама май е вземана от София, защото помня, че я бавиха много време заради регистрацията (тя е 7-местна), точно тогава беше станала някаква патардия с КАТ.

Ангел в този магазин на Столетов ли е? Ще взема да мина оттам да питам хората...

Коментар

redair, с най-голям кеф бих докарал витарата на мотопистата, ама е малко далече от София, виж ми местожителството
                  С ръчни скорости е.
                  eeeee... видях го
                  жалко, аз като горд собственик на по предишният модел и сигурен съм и на всички останали учасници във форума ще ни бъде интересно ако я срчкате по някой здрав баир и да я окаляте малко, да видим тая кола заслужава ли си името :-)
                  LZ1RED

Коментар

Ангел в този магазин на Столетов ли е? Ще взема да мина оттам да питам хората...
                    Да на Столетов. Те имат и фирмен сервиз на Сузуки (това е едно от условията за да направиш проедставителство), но не го знам къде е. Мисля че е някъде около завод Средна гора. Те ще Ви помогнат със сигурност щом е гаранционна колата. И да си я карате със здраве. Добър автомобил е.
                    LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                    LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                    [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X