Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки СайдКик=Витара или не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сузуки СайдКик=Витара или не?

Здравейте.Искам да попитам каква е разликата м/у сайдкика и витарата?Стана една авария с саидкика ми и немога да намеря части,а всички ми казват че на витара не пасват!?Какво да правя?
    Сайдкика ми е 89 год.,автоматик,1.6 бензин/газ.

До: Сузуки СайдКик=Витара или не?

Сайдкика е за щатите и Канада, а Витара за Япония и Европа, да не ти се прецака компа
    http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Escudo
    Последно редактирано от trent; 16-02-10, 10:47. Причина: допълване

Коментар

И аз преди имах Сайдкик,значи никаква разлика не видях освен че беше дълга база(5 врати)и двигателя беше моно инжекция а не пълна както стандартно са дългите бази,сменяли сме консумативи и други дреболии но разлика никаква,сега в компютъра може и да има както колегата е писал,но аз лично незнам.

Коментар

Компа е добре.Счупена ми е бронята,а ми казаха че от витара не става и се чудя какво да правя.Да ли да се пробвам да я възтановя или да се пробвам с броня от витара??Някакви идеи?

Коментар

Първоначално публикуван от Huff Преглед на мнение
          Компа е добре.Счупена ми е бронята,а ми казаха че от витара не става и се чудя какво да правя.Да ли да се пробвам да я възтановя или да се пробвам с броня от витара??Някакви идеи?
          Не виждам разлика с Витара освен ;
          -допълнителни габаритни светлини на задните калници
          -мигачи на предните калници( намиращи се в предната част на калника)
          -Сайдкик има дръжка на таблото над джапката
          -страните компове
          -няма светлини на задната броня-
          -и етстено километража е в мили
          За друго не се сещам
          Последно редактирано от New hope; 17-02-10, 05:35. Причина: обавяне на текст
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Таблото е малко по различно разположението на пепелника и часовника километража е доста различен (сайдкика е с круиз контрол допълнителни лапички и прочие) лостът за чистачките също е различен,големината на диска на съединител също е различен А бе с 2 думи има някакви различия но не са чак болка за умиране.Колега коя броня ти е счупена?По принцип няма проблем да сложиш витарова.Ако е задната няма да ти светат светлините на бронята но с малко желание сичко става.В момента изработвам предна и задна броня за моят саидкик ако не барзаш предполагам че до 1-2 седмици ще са ми излишни а цената ще е като за бира две Кажи коя броня ти трябва само

Коментар

Предната броня,брат.Явно трябваше по скоро да попитам колеги във форума,не разните му майсторчета!Само кажи,когато станат твоите брони,и я взимам предната,пак може и задна!Пиши на лично или тука аз съм редовно във форума!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X