Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ел инсталацията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с ел инсталацията

Колеги имам серьозем проблем, единия бушон на бедната витарка гори постоянно, пет пъти ходих на еладжия ама без успех сменя бушона и той пак гърми, а като гръмне аз оставам без фарове музика и клаксон , насочете ме къде във Варна могат да ми помогнат, че господата полицаии няма вечно да ми правят отстъпка

До: Проблем с ел инсталацията

Ако още никой не те е насочил, ще ти предложа един много добър специалист. телефон: 0898 83 59 09 - Нено. Сервиза му се намира в циганската махала, но не помня точния адрес. Като му се обадиш ще ти каже.
    Успех
    Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
    /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Здравей аз ползвам един майстор който на 95% съм сигурен ,че ще ти свърши работа.Общо взето аз съм доволен от него.Казва се Ясер,адреса е кв.Чайка,бл.19,гараж номер 5,номера е 0888306989;0895020302.Предполагам че ще ти свърши работа а ако не то със сигурност ще ти каже къде да отидеш.

Коментар

Първоначално публикуван от Avrora_93 Преглед на мнение
        Колеги имам серьозем проблем, единия бушон на бедната витарка гори постоянно, пет пъти ходих на еладжия ама без успех сменя бушона и той пак гърми, а като гръмне аз оставам без фарове музика и клаксон , насочете ме къде във Варна могат да ми помогнат, че господата полицаии няма вечно да ми правят отстъпка
        Гледам, че все още няма решение, та се замислих - ако майсторите са такива, че от пет пъти не могат да уцелят защо гори бушон на сравнително елементарната инсталация на Витарата, явно се зазяпват не в жиците, а в клиента. Съвет: обадете се на най-огромния си познат с най-лошия поглед и го помолете той да закара Витарата на "лечение"

Сега сериозно - ако проблема не е решен все още, кой точно предпазител гори и при какви обстоятелства. В смисъл, нещо конкретно (вибрации, палене, включване на консуматор и т.н.) или както дойде?
        Претриване на изолация в снопа около акумулатора и около десния фар не е чак такава рядкост, примерно. Свободни изпълнения при монтаж на аларма или газова понякога също докарват бели, най-често в снопа зад блока с предпазителите.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Много добра идея, остана само да намеря някой с големи габарити та да не разсейва маистора ! Проблема все още не е изяснен приготвила съм си три резервни бушона и като изгори единия сменям да видим до кога ще я карам така. Проблема, е че той не гори веднага, а постепенно, а на никой не му се занимава да рови и да погледне по сериозно, ел. инсталацияата е толкова оплетена предния собственик на моята любимка явно е бил голям експерт и така си е оставил ръцете, че трябва голямо въображение да разбереш кой кабел за къде е и има поне 5 бушона които са изгорели не се знае за къде са, но всичко в колата си работи. Сега ще пробвам в Чаика да видим какво ще се получи
          Последно редактирано от Avrora_93; 17-02-10, 12:38.

Коментар

Аз лично се занимавам с електроника и ел.инсталации по автомобили доста отдавна и съм се нагледал на всякакви изпълнения, моя съвет е да я закараш като се постопли времето на човек, който ще ти подреди цялата инсталация и ще ти проври всички връзки, замени кабели и т.н., защото така на парче не е работа, винаги когато се ходи на различни майстори се натрупват проблеми и накрая никой не иска да я гледа, като види каква плетеница е. Повечето от старото поколение(без да обиждам никой)майстори са на принципа-абе нали работи сега така-карайи после за главата се хващаш от изпълнения

Коментар

Какво значи бушон да гори "ПОСТЕПЕННО" !?
              Може би имаш предвид, че му се размеква и стапя и пластмасата?
              Какви бушони слагаш?
              Добре е да се знае,че повечето което се предлага по магазините са боклучета, на които крачката са им по-тънки от истинските и фактически не влизат плътно в гнездата и започват да греят?

Коментар

Ами постепенно ще рече, че като го сложа не изгаря веднага щом включа фаровете и музиката ами като карам по далго време с включени фарове и музика, а бушона е 30 ампера

Коментар

Първоначално публикуван от Avrora_93 Преглед на мнение
                  Ами постепенно ще рече, че като го сложа не изгаря веднага щом включа фаровете и музиката ами като карам по далго време с включени фарове и музика, а бушона е 30 ампера
                  А на тия китайските бушони където са 30 ампера реално държат поне 50
                  Лудак

Коментар

аз имах подобни ядове,оказа се хлабава маса на десния комплект фар-габарит-мигач
                    куче или вълк?
                    в клетка ,или свободен?
                    въпрос на личен избор.
                    Вихрен Илиев
                    0888249888
                    blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                    Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X