днес установих че двойното ми не се влвчва.указа се че на капачките които зацепват двойното зъбците са изронени.търся такава капачка.по възмойност само една.цена.витарата ми е 98 година с автоматични хъбове.моля помогнете
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с двойното
Свий
X
-
До: проблем с двойното
Първоначално публикуван от явор петров Преглед на мнениев какъв смисал да я наградя да си сложа ръчни ли?може ли това да стане като досега съм бил с автоматични.ще пасната ли .и ако стават означавали че трябва само да развия тези които са сега и да сложа ръчните?0885719173-Красимир
Коментар
-
Първоначално публикуван от явор петров Преглед на мнениеблагодаря колега за съвета сигурно ще предприема да сложа ръчни хъбове.
... а то на всяко тръгване галя съединителя и се чудя включен ли е шиб..ия хъб или е успял да се изключи вече и дали няма да се чуе някое "ДрънНН", когато реши да забуксуваО879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Май навън е студено и някои само си чешат клавиатурите
Това http://www.calmini.bg/locking%20hubs.htm по чужди мнения става, ако намериш на старо, мисля че aisin са най-добрите. То пък какво ли има да му се чупи. Търси цена, това е.
Коментар
-
Най-ниските цени на сайт в щатите: http://www.thepartsbin.com/sitemap/s...hub~parts.html
160$/ бройката Х 2броя=320$ Х 1.42=454лева
от което следва, че в БГ нови ще са с по 100лева отгореи накрая сметката излезе приблизително 600лева, има витара и за по толкова, зависи кой какво търси, става дума за нови хъбове, аз имам останали автоматични и смятам за сега да си ги запазя. На сегашната съм с ръчни и освен че ги забравих един ден да ги включа и се пребих в една пряспа нямам някакви други впечатления, автоматичните се държаха много добре, даже мисля че са нови, тъй като са прекаленолъскави капачките. Успех на колегата и не е важно какво караш, а как го подържаш
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар