Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с двойното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с двойното

днес установих че двойното ми не се влвчва.указа се че на капачките които зацепват двойното зъбците са изронени.търся такава капачка.по възмойност само една.цена.витарата ми е 98 година с автоматични хъбове.моля помогнете

До: проблем с двойното

Сега е момента да я "наградиш" с едни ръчни
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

в какъв смисал да я наградя да си сложа ръчни ли?може ли това да стане като досега съм бил с автоматични.ще пасната ли .и ако стават означавали че трябва само да развия тези които са сега и да сложа ръчните?

Коментар

Първоначално публикуван от явор петров Преглед на мнение
        в какъв смисал да я наградя да си сложа ръчни ли?може ли това да стане като досега съм бил с автоматични.ще пасната ли .и ако стават означавали че трябва само да развия тези които са сега и да сложа ръчните?
        Зравей,наий-добре ще е да си купиш ръчни хъбове.Сваляш автоматичните и на тяхно място слагаш ръчни.Процедурата е лесна стига да имаш поне малко познания с техниката.Успех колега!
        0885719173-Красимир

Коментар

благодаря колега за съвета сигурно ще предприема да сложа ръчни хъбове.

Коментар

Първоначално публикуван от явор петров Преглед на мнение
            благодаря колега за съвета сигурно ще предприема да сложа ръчни хъбове.
            Колегите са прави. Преди съм карал 4х4 само с ръчни и малко се дразнех, че понякога трябва да слизам от колата, за да ги включа. Сега обаче съм с автоматични и псувам постоянно, особено зимата. Малко да поохлаби кризата и скачам на ръчни ... ако не изперкам до тогава да зацепя автоматите за постоянно
            ... а то на всяко тръгване галя съединителя и се чудя включен ли е шиб..ия хъб или е успял да се изключи вече и дали няма да се чуе някое "ДрънНН", когато реши да забуксува
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

благодаря на всички за съветите --вече взех решение и търся ръчни хъбове.уж чакам потвърждение за цената на новите и зависи какви парички ще са може направо да ги взема ,ако ли не ще тарся втора употреба.

Коментар

приготви се, колкото струва витарата-наполовина

Коментар

Че има ли витари за хиляда лева?!?
                  Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Май навън е студено и някои само си чешат клавиатурите
                    Това http://www.calmini.bg/locking%20hubs.htm по чужди мнения става, ако намериш на старо, мисля че aisin са най-добрите. То пък какво ли има да му се чупи. Търси цена, това е.

Коментар

Колга какво направи та ги строши тия хъбове

Коментар

Най-ниските цени на сайт в щатите: http://www.thepartsbin.com/sitemap/s...hub~parts.html

160$/ бройката Х 2броя=320$ Х 1.42=454лева

от което следва, че в БГ нови ще са с по 100лева отгоре и накрая сметката излезе приблизително 600лева, има витара и за по толкова, зависи кой какво търси, става дума за нови хъбове, аз имам останали автоматични и смятам за сега да си ги запазя. На сегашната съм с ръчни и освен че ги забравих един ден да ги включа и се пребих в една пряспа нямам някакви други впечатления, автоматичните се държаха много добре, даже мисля че са нови, тъй като са прекаленолъскави капачките. Успех на колегата и не е важно какво караш, а как го подържаш

Коментар

здравей колега направо си слагай едни капачки и си ришаваш всички проблеми

Коментар

Стига плашихте човека .Ръчните втора употреба вървят мин по 200 лв, Те и автоматите са пак толкова. Който търси -намира. Успех. Наистина как стоши автоматичните?
                            899180483

Коментар

Здрасти колега,на мен ми се мотаят някъде два ръчни хъба ако решиш че имаш интерес обади ми се 0898889886 ще се разберем за няква цена.Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X