Значи получи се следния проблем: завъртам ключа, не светва нищо на таблото, не светва и ключа газ-бензин. В положение "стартер" - върти, но не пали (защото явно няма ток за запалването). Вадя - слагам бушоните наред и установих, че като натисна самата платка (табло) с бушоните - дава контакт. Но като го пусна - гасне. Мисля, че проблема не е в конкретен бушон, а в платката. Моля, ако някой е имал подобен случай да сподели, че вънка е студено за експерименти (добре, че не ме остави на път).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Самурая няма ток!
Свий
X
-
До: Самурая няма ток!
Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение....и установих, че като натисна самата платка (табло) с бушоните - дава контакт..........мога да ти предложа гараж, ама трябва да те додърпат щом не пали
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Колега бушоните на Самурая мисля че не са на платка а на най обикновенна бушониера,напръскай хубаво със контоактен спреи и трябва да решиш проблема.Моят Самурай така прави като го давя някаде и после сами ми се включват дългите и др. проблемеми подобни на твоят
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеАми сега остава да е развиеш, да е обърнеш по гръб, и да видиш къде е лошия контакт.....мога да ти предложа гараж, ама трябва да те додърпат щом не пали
Проблемът е решен (на място - пред блока), надявам се трайно. Използвах и твоя съвет и на колегата Eti.
Развих 4 рапидки, с които "бушониерата" е хваната към купето. Извадих 4-те куплунга на кабелните снопове, напръсках всичко с контактен спрей, извадих и бушоните един по един и там напръсках. Изчаках малко да изсъхне - и всичко е ток.
Темата може да се заключи.По-добре късно, отколкото по-късно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар