Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Монтаж на лебедка

Колеги,купих си лебедка 8000 либри ,китайче,разгледах общо взето темите по въпроса и още избирам вариант за монтажа.Според мен лебедката не трябва да е ниско долу както пасва по-лесно,а по-нависоко за да не бъде постоянно във водата и калта и като закъсаш да не ровиш да я откриеш!Монтажа на Славин е висок ,но е съобразен с оригиналната броня и с това ,че иска да си я демонтира бързо.Аз лично си мисля,че ако имаш лебедка,значи офроудът ще е малко по-сериозен и ориг. брони са излишни,пак казвам ,мое мнение!Освен това бих искал да е монтирана между ролбара и радиатора при евентуален удар да може да я предпази и същевременно да е на достатъчно разстояние от радиатора,естествено ,че зависи от удара.
    С две думи дайте идеи,покажете вашите лебедки,как са захванати,снимков материал и т.н.Говорим си за монтаж на лебедка на Витара естествено!
    0887/400121 Антон Донев

До: Монтаж на лебедка

Това китайче колко пари ти излезе и от къде го отвлече? Питам, защото не искам да правя едни глупости. Успехи с новата придобивка!
    Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
    /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първо Честито за придобивката и много да те радва... Относно монтажа, мислил ли си да е вътре в купето ?
      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
        Първо Честито за придобивката и много да те радва... Относно монтажа, мислил ли си да е вътре в купето ?
        Аз съм мислил да сложа лебедката вътре, но май ще е доста трудно. За здрав монтаж трябва лебедката да е захваната за рамата, а нали по вътрешната част на дясната греда вървят тръбичките за спирачките и бензина, и ще е доста трудно да се пусне напречна греда към която да бъде захваната лебедката. И май остава варианта отпред. Ето какво снимах специално с цел да открадна know how на срещата в Стара Загора:

Ако някой си познае витарата да даде повече информация за захващането и монтажа на лебедката. На мен много ми хареса как е сложена-сравнително високо за да не се ровиш в калта да я търсиш, и навътре за да не заорава при превземане на тесни и дълбоки оврази.
        Когато се сдобия с лебедка и моята ще е сложена по този начин. Според мен това е перфектният монтаж при витара.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

ето при мен как е
          Прикачени файлове

Коментар

Лебедката я купих от Евгени от Старозагорския клуб,само че направихме бартер за тампони за бодилифт/сериозно/.Ники за цена трябва да питаш него,мога да ти дам тел.Витарата ,която Кольо е снимал е на Троянската група и на мен ми харесва,бургаската също изглежда добре,но няма да се разсърдим /мисля всички/ако дадете по-отблизо самото захващане на плочата.Склонен съм да поотрежа и част от решетката.Освен това ел частта също не е за подценяване,ключ маси,конектори разни,специални накрайници за клемите на акумулатора,др. екстри...
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
              .......С две думи дайте идеи,покажете вашите лебедки,как са захванати,снимков материал и т.н.Говорим си за монтаж на лебедка на Витара естествено!
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=51208&page=3 пост 44 е снимковия материал.

Не е на Витара но принципа е същия.
              Тази специално е пробвана вече многократно.
              За повече инфо си винаги добре дошъл.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Монтажа изглежда добре и щом е доказан...само ,че като гледам нямаш задни седалки ,пък аз моите ги ползвам/поне засега/ и няма да е удобно.Иначе вътрешният монтаж си има много предимства.
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=51208&page=3 пост 44 е снимковия материал.

Не е на Витара но принципа е същия.
                  Тази специално е пробвана вече многократно.
                  За повече инфо си винаги добре дошъл.
                  Верно ли е захваната само за пода, или имам кошмари?
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Не бе адаш, тази тема съм я чел няколко пъти, на някоя от по-задните страници Вальо е написал, че лебедката е хваната за рамата на Г-то. А дъното на купето е изрязано, и после е закрито с кечето да не духа
                    Вальо не е вчерашен, как можа да си помислиш, че ще монтира лебедката към купето

Ама на мен ми е интересно как е решен въпроса с тръбичките които вървят по вътрешната страна на надлъжната греда. Вальо да каже, да не се стиска
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

ако нещо те интересува питаи
                      Прикачени файлове

Коментар

Дааа,виждам че си изрязал тази част от ламарината,която е между фаровете и са заварени тези тези г-образни профили за рамата ,за да се захване за тях плочата,която гледам ти е фабрична.Изглежда здраво направена,не знам само дали при мен заради бронята няма да се наложи водача да го захвана другаде,само, че да не стърчи напред,че при удар може да се посмачка!
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Не бе адаш, тази тема съм я чел няколко пъти, на някоя от по-задните страници Вальо е написал, че лебедката е хваната за рамата на Г-то. А дъното на купето е изрязано, и после е закрито с кечето да не духа
                          Вальо не е вчерашен, как можа да си помислиш, че ще монтира лебедката към купето
                          Аз знам, че не е вчерашен, ама знам и колко е луд. Де да го знам на кво е бил като я е слагал?

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            Тарга, ти подиграваш ли се?
                            Ако беше хваната за купето да е отпътувала отдавна на някъде. В купето има два прореза 15Х120 мм. и един 15Х80мм. Стойката е на 2-3 мм от ламарините на купето. Вадил съм дълга база Патрол закопан в хубава, лепкава локва до вратите. Наложи се да се вържа за едно дърво.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                              Тарга, ти подиграваш ли се?
                              Ако беше хваната за купето да е отпътувала отдавна на някъде. В купето има два прореза 15Х120 мм. и един 15Х80мм. Стойката е на 2-3 мм от ламарините на купето. Вадил съм дълга база Патрол закопан в хубава, лепкава локва до вратите. Наложи се да се вържа за едно дърво.
                              Майтап бре. Що пцуеш? Лудоста и тахническите ти знания не си пречат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X