Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Samurai - Оригинален service manual

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki Samurai - Оригинален service manual

Здравейте!

На долният link съм качил оригиналното (от Suzuki Corp.) ръководство за експлоатация и ремонт на Suzuki Samurai (на английски, ~270MB). Има доста картинки и схеми.
    http://store3.data.bg/yahiko/suzuki/samurai/

Ако някой се интересува, имам още един на някакви американци, ще кача и него.

OT:
    Спешно ми трябва нов мек таван и карбуратор (или поне някъде, където могат да ми поправят сегашния).
    Също така нови седалки и волан. Ако някой знае откъде конкретно мога да си ги набавя, ще му бъда безкрайно благодарен

имам карборатор но таван не
    не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

Имаш ли на Jeep Cherokee ?

Коментар

Напиши на уебмастъра на руския джип портал и ще ти го изпрати на PDF.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До: Suzuki Samurai - Оригинален service manual

Първоначално публикуван от Jabberwocky Преглед на мнение
          Здравейте!

На долният link съм качил оригиналното (от Suzuki Corp.) ръководство за експлоатация и ремонт на Suzuki Samurai (на английски, ~270MB). Има доста картинки и схеми.
          http://store3.data.bg/yahiko/suzuki/samurai/

Ако някой се интересува, имам още един на някакви американци, ще кача и него.

OT:
          Спешно ми трябва нов мек таван и карбуратор (или поне някъде, където могат да ми поправят сегашния).
          Също така нови седалки и волан. Ако някой знае откъде конкретно мога да си ги набавя, ще му бъда безкрайно благодарен
          Линка нещо вече не работи.. ако случайно някой знае къде да го намеря, моля да ми каже..

Благодаря;..

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=163
            По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

А защо немога да вляза и да го изтегля??? Нали съм регистриран потребител! Моля модераторите за съдеиствие.

Коментар

Първоначално публикуван от Jinxy Преглед на мнение
                А защо немога да вляза и да го изтегля??? Нали съм регистриран потребител! Моля модераторите за съдеиствие.
                Защото темата е от 2006-о лето господне.
                Имаш по-пресен линк със сервизните ръководства и за др. модели на Сузуки.
                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Колега, ти си Младши участник и за това нямаш достъп до Систематизираната информация

Коментар

Първоначално публикуван от Jinxy Преглед на мнение

Колега,аз успях да го изтегля от дата.Прати ми адреса си на stoianovm@abv.bg ,за да ти го изпратя.
                    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Да,изтеглих го това ръководство от дата бг ,но компютъра ми от това "бъгяса".Един ден борба докато го изчистя.Все пак прехвърлих ръководството на флашка и все още го имам.
                      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Ето тук може да намериш всичко
                        http://zukioffroad.com/index.html
                        Даже има и за различни модификаций на окачване и преработки на ,двигател раздатачна
                        кутия и дифове.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        SJ 413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X