ако сте чели мойта тема за проблем в задния диференциал то е яасно че ще се праи целия диференциал на ново и за целта ми хрумна идеята да сложа
не мога да се изразя правилно на бг но с две думи по каси от които аз имам пиньон и корона...
така аз го знам като 3.4:1 е предавателното число на мойта джипка което е много далго сравнение с бензиновия модел който сприа да се продава предавателно число 3.9:1 а сегашния дето се продава
е с 4.3:1 предавателно число....
мисля че ще станат защото на витарите стават а защо не и на жимнито
но това не е сега толкова важно по важно е ако слога 4.3:1 с гуми
30/9.5/15 като карам с 100км/час колко оборота ще варти мотора
по мой изчисления ще е с 3100 оборота на пета тя е при мен директна
или с две думи 1:1
малко стават каси скоростите ама тва е което ми тряабва на мен
скорост голяма не ми тряабва....
та за целта като се праи задния диф шет тряабва и предния тва е яасно
и категорично се отказвам да слагам блокажи все пак с тези параи за блокаж могат да се постигнат много попвече неща.......
сега е по важно да се реша да го направя и затова искам да чуя и вашите мнения ако вие сте на мое място какво бихте направили.....
да си призная честно в момента мойта джипка ама хич не ме кефи
и реших да и дам още една вазможност ако е обуя с 30/9.5/15 и сложа по касите пиньон и корона маи ше заприлича на джипка......
отделен е вапроса как ше се саберат но штом има като мойта вече начи и мойта може да стане...
ще изглежда така точно но не знам колко има боди лифт тва джимни

имам и други снимки дето се вижда че е с окачване ОМЕ аз ше използвам ТРАИЛ МАСТЕР
но пак оства загадка колко боди лифт трябва....
поздрави
не мога да се изразя правилно на бг но с две думи по каси от които аз имам пиньон и корона...
така аз го знам като 3.4:1 е предавателното число на мойта джипка което е много далго сравнение с бензиновия модел който сприа да се продава предавателно число 3.9:1 а сегашния дето се продава
е с 4.3:1 предавателно число....
мисля че ще станат защото на витарите стават а защо не и на жимнито
но това не е сега толкова важно по важно е ако слога 4.3:1 с гуми
30/9.5/15 като карам с 100км/час колко оборота ще варти мотора
по мой изчисления ще е с 3100 оборота на пета тя е при мен директна
или с две думи 1:1
малко стават каси скоростите ама тва е което ми тряабва на мен
скорост голяма не ми тряабва....
та за целта като се праи задния диф шет тряабва и предния тва е яасно
и категорично се отказвам да слагам блокажи все пак с тези параи за блокаж могат да се постигнат много попвече неща.......
сега е по важно да се реша да го направя и затова искам да чуя и вашите мнения ако вие сте на мое място какво бихте направили.....
да си призная честно в момента мойта джипка ама хич не ме кефи
и реших да и дам още една вазможност ако е обуя с 30/9.5/15 и сложа по касите пиньон и корона маи ше заприлича на джипка......
отделен е вапроса как ше се саберат но штом има като мойта вече начи и мойта може да стане...
ще изглежда така точно но не знам колко има боди лифт тва джимни

имам и други снимки дето се вижда че е с окачване ОМЕ аз ше използвам ТРАИЛ МАСТЕР
но пак оства загадка колко боди лифт трябва....
поздрави
Коментар