Честита коледа! Предварително благодаря на всички, които изкажат обективни, кратки и компетентни мнения по въпроса. Гледах и покарах съвсем малко тази Витара 2.0 - 132 к.с. (кой двигател е по-добър 1.6 - 97 к.с. или 2.0 - 132 к.с.), 11.99 г. , 56000 км. (дали са реални), къса база, ръчна скоростна кутия, рама - JSAETA51C00102790, двигател - FDE834N22 ( къде мога да получа инфо по тези номера и по-вече техническа информация за тези джипки), с един ключ. За първи път карам джипка и нямам база за сравнение и дори меко казано съм разочарован. Колата няма никакъв ряз (нормално ли е за 132 к.с. да се държи като "хваната за гушата" при включен само заден мост) и дори при скорост от 20-30 км./ч. по стар неравен асфалтов път отзад се олюляваше и създаваше усещане, че е много нестабилна (това нормално ли е за къса база). Колата от настоящия поне трети собственик ( от преди няколко месеца - много притеснително) е направена за гъзария - скромното багажно отделение е малко тясно за изцяло запълващите го озвучителни тела, гумите са зимни TOYO 16"/215/70 DOT 3205 (това допустим размер ли е и какъв е оригиналният размер) с неоригинални лети джанти. Педалите са били някога светещи, но с това свършва гъзарията (с оглед това козметичните забележки и липсващи болтове ми правят лошо впечатление). Къде в Пловдивския регион мога да закарам колата на компетентен технически оглед и на какво да обърна специално внимание при огледа при все, че смятам да и направя OFFROAD подобрения (лифтинг, лебедка, блокажи). Благодаря още веднъж и весели празници.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой знае ли нещо за карловската бяла Витара PB 5000 xx ?
Свий
X
-
Честита коледа и на теб,колега
Витара 132кс трябва да върви доста повече от Астрата на жена тиАко не ще...виж там,провери състоянието на двигателя,може конете да са се разбягали
А по въпроса къде в Пловдив,потърси из форума-има си група в региона,те ще те упътят.
Витарата е малко претенциозна и мого проходима колица,ако е запазена-няма да съжаляваш,а ако си я взел вече...добре дошъл в лудницатаВсичко се прави,не се притеснявай
Весели праздници...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
-
Весели празници и на теб.
Яворе крайно време беше да се качиш на джипка, то така се почва тази спъната, онази друса, и накрая някой американски V8
Добре дошъл в клуба на адреналина
Коментар
-
Първоначално публикуван от YMRВлади, би ли помогнал с инфо за рамата и двигателя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333Вранглера ми е една от любимите джипки, така че и аз ще си вземе отново, но моя беше осакатен с мотор 2.5 в последствие разбрах че имат над 5 литра мотор и ме беше много яд
За в гората кабриото е супер, но за в града никой неможе да ме убеди че е комфортно, освен в студентски градВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraПървоначално публикуван от vladi333Вранглера ми е една от любимите джипки, така че и аз ще си вземе отново, но моя беше осакатен с мотор 2.5 в последствие разбрах че имат над 5 литра мотор и ме беше много яд
За в гората кабриото е супер, но за в града никой неможе да ме убеди че е комфортно, освен в студентски град
Приключвам с писането за вранглера, че тази джипка ми е присърце
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraНад 5 литра няма, има 4.0 ама оспамихме на човека темата.
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Ти и дизел от Камаз можеш да сложиш, говорим за фаблично вградени.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар