Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой знае ли нещо за карловската бяла Витара PB 5000 xx ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой знае ли нещо за карловската бяла Витара PB 5000 xx ?

Честита коледа! Предварително благодаря на всички, които изкажат обективни, кратки и компетентни мнения по въпроса. Гледах и покарах съвсем малко тази Витара 2.0 - 132 к.с. (кой двигател е по-добър 1.6 - 97 к.с. или 2.0 - 132 к.с.), 11.99 г. , 56000 км. (дали са реални), къса база, ръчна скоростна кутия, рама - JSAETA51C00102790, двигател - FDE834N22 ( къде мога да получа инфо по тези номера и по-вече техническа информация за тези джипки), с един ключ. За първи път карам джипка и нямам база за сравнение и дори меко казано съм разочарован. Колата няма никакъв ряз (нормално ли е за 132 к.с. да се държи като "хваната за гушата" при включен само заден мост) и дори при скорост от 20-30 км./ч. по стар неравен асфалтов път отзад се олюляваше и създаваше усещане, че е много нестабилна (това нормално ли е за къса база). Колата от настоящия поне трети собственик ( от преди няколко месеца - много притеснително) е направена за гъзария - скромното багажно отделение е малко тясно за изцяло запълващите го озвучителни тела, гумите са зимни TOYO 16"/215/70 DOT 3205 (това допустим размер ли е и какъв е оригиналният размер) с неоригинални лети джанти. Педалите са били някога светещи, но с това свършва гъзарията (с оглед това козметичните забележки и липсващи болтове ми правят лошо впечатление). Къде в Пловдивския регион мога да закарам колата на компетентен технически оглед и на какво да обърна специално внимание при огледа при все, че смятам да и направя OFFROAD подобрения (лифтинг, лебедка, блокажи). Благодаря още веднъж и весели празници.

Честита коледа и на теб,колега
    Витара 132кс трябва да върви доста повече от Астрата на жена ти Ако не ще...виж там,провери състоянието на двигателя,може конете да са се разбягали
    А по въпроса къде в Пловдив,потърси из форума-има си група в региона,те ще те упътят.
    Витарата е малко претенциозна и мого проходима колица,ако е запазена-няма да съжаляваш,а ако си я взел вече...добре дошъл в лудницата Всичко се прави,не се притеснявай
    Весели праздници...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Весели празници и на теб.
      Яворе крайно време беше да се качиш на джипка, то така се почва тази спъната, онази друса, и накрая някой американски V8
      Добре дошъл в клуба на адреналина
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Влади, би ли помогнал с инфо за рамата и двигателя.

Коментар

Първоначално публикуван от YMR
          Влади, би ли помогнал с инфо за рамата и двигателя.
          Какво те интересува по раматта и двигателя?
          LZ1HKW

Коментар

къде е произведена - дали е Японска или може би Унгарска ( там ли ги правят в Европа )? Бих желал да видя и техническите данни за този модел - с колко диференциала е, какви блокажи има, разход на гориво, габарити

Коментар

който знае да дава линкове към съответните сайтове. Интересува ме и предимство или недостатък е кабриоварианта.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
                Вранглера ми е една от любимите джипки, така че и аз ще си вземе отново, но моя беше осакатен с мотор 2.5 в последствие разбрах че имат над 5 литра мотор и ме беше много яд
                За в гората кабриото е супер, но за в града никой неможе да ме убеди че е комфортно, освен в студентски град
                Над 5 литра няма, има 4.0 ама оспамихме на човека темата.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                  Първоначално публикуван от vladi333
                  Вранглера ми е една от любимите джипки, така че и аз ще си вземе отново, но моя беше осакатен с мотор 2.5 в последствие разбрах че имат над 5 литра мотор и ме беше много яд
                  За в гората кабриото е супер, но за в града никой неможе да ме убеди че е комфортно, освен в студентски град
                  Ще се постарая да му намеря информацията, която търси. И така ще се реванширам за темата
                  Приключвам с писането за вранглера, че тази джипка ми е присърце
                  LZ1HKW

Коментар

Джипката ще я карам колкото може повече OFFROAD. Моля за линкове и по-малко СПАМ !!!

Коментар

за рамата ако почва с "J" занчи е японска така поне е при самурая

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                        грешка. ето го с по добрия мотор:

Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Ти и дизел от Камаз можеш да сложиш, говорим за фаблично вградени.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Съвсем оспамихте темата, ей!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X