Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Самурай

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Помощ за Самурай

    Здравейте колеги

    Това е първото ми влизане във форума въпреки,че съм регистриран преди 20-на дена, но през това време повече четях създадените теми от вас за да се ограмотя а и да навлеза както се казва по-навътре в нещата.Бих казал,че има доста интересни теми които ме накараха да се замисля за доста неща особенно за джипката /на живота ми/ която бих искал да карам.Смятам,че вече съм решил каква ще е но ще изчакам защото смятам да понатрупам още опит. В интерес на истината искам да споделя с вас, че несмятам да се занимавам на 100% с офроуд но работата ми е такава,че съм постоянно по горски те пътища/работя в ловно стопанство/ и ми е нужна здрава и сигурна машина.Като казвам по горските пътища смятайте от 365 дена в годината 350д. Разбрах че вашата общност е тази от която мога да науча много и затова съм всеки ден във темите които сте развили. Но да се върнем на действителността. В момента имам Сузуки Самурай което го купих преди две години и започнах да работя по него защото беше много,а ма много зле почти нямаше купе та нова конструкция, преработки и незнам какви чудеса но смятам,че се получава добре/ще кача по-късно снимки поне же сега имам здравословни причини/ но има още доста работа. Въпроса ми към вас е следния: понеже исках да го повдигна реших да обърна планките за които се хващат ресьорите и които същите са заварени на моста, обратно, просто ги преместих отгоре и резултата беше повече от добър но незнам това да ли е правилно.На някой виждам че е направено така но какви са разликите и да ли е правилно.
    Второ: понеже карданите окъсняха направих дистанцинни фланци за да компенсирам дължината - правилно или не
    Трето: След тази промяна кормилната щанга опира и трябва като гледам да я сгъвам - дайте съвет
    Предстой ми още доста промени като смяна на амортисьори/ вече с различна дължина/ и ред други неща.
    Искам отсега да уточня- от вас разбрах правилния начин за лифтване като се обадя напремер на Явор-VROMOS и си купя един добър кит и готово, но аз искам просто да го стегна добре за да го продам и да си купя джипа /на моя живот/ които съм решил и вече за него е ясно.

    Много ще съм благодарен на всички които ми помогнат за щото вярвам, че вие сте the BEST

  • #2
    До: Помощ за Самурай

    P.S. Много се извинявам на всички но открих след яко търсене точната тема на Дявола/за подготовката на Спиро/ само неразбрах с какви е сменил старите амове понеже тези окъсняват,та ако някой може да каже.Разбрах,че трябва яко търсене и че един месец четене и ровене не стига.
    Последно редактирано от Димо; 31-01-10, 18:02.

    Коментар


    • #3
      До: Помощ за Самурай

      Продавай го така както си е,не набивай повече пари и труд в него. Едва ли някой ще ти го оцени. Коя марка и модел си избра?
      http://vbox7.com/play:398e8b82

      Коментар


      • #4
        До: Помощ за Самурай

        Аз специално си харесвам Land Kruiser LJ 73, но и Дефендерите ми харесват, 73-та я предпочитам за щото мога да я отрежа и да я направя с открит багажник /като пикапите/ защото при моята работа е необходимост, а и цените са по нормални докато Дефендерите ги държат високи.
        Самурайчето съм решил да го направя защото всичко при мен е така,не мога да продам нещо което знам,че не е както трябва-май му се викаше табиятлък, а и за мен не е проблем да го стегна защото съм се занимавал близо 15 години само с тенекеджииство но то няма нищо общо с преработките за OFF ROAD.
        Така или иначе вече съм го започнал но в момента е в застой поради здравословни причини от моя страна.При възможност ще почна да качвам снимки по време на работа.

        Коментар


        • #5
          До: Помощ за Самурай

          Колегата Васето е прав!
          Принципно всеки си има свое собствено виждане за това, как да му изглежда самурая и почти никога не харесва правеното от ПРЕДНИТЕ майстори. За това му измисли приемлива цена, и го пусни на продажба.
          Или си купи ТОЙОТАТА и си остави самурая АВАРИЕН автомобил.
          Като закъсаш с Ланд-Круизера, да идва жена ти да ти носи хляб и вино със самурайката.
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X