Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карбуратор от Лада на Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Карбуратор от лада на самурай

Колеги и аз ще сменям карбуратора поради износване със самаров 2108-1107010 и ако може някой който е правил процедурата да драсне една схемичка или снимка на плочката примерна за вид размерите ще се мерят така или иначе.А също така и инфо каде се връзват двата вакуума този който е над подгрева със вода води се щуцер за разреждането и този който е до ускорителната помпа води се щуцер за вентилационната система на картера .Ще съм ви много благодарен.Трактора 88 година 1.3 карбуратор японска сглобка
    vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
    Suzuki GSR600 98 hp
    Nissan Pathfinder 174 hp
    0878222 три 3 шест

Коментар

От: Карбуратор от Лада на Самурай

Вече взех ладов колега.
      Suzuki GSR600 98 hp
      Nissan Pathfinder 174 hp
      0878222 три 3 шест

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Стоянов Преглед на мнение
        Колеги и аз ще сменям карбуратора поради износване със самаров 2108-1107010 и ако може някой който е правил процедурата да драсне една схемичка или снимка на плочката примерна за вид размерите ще се мерят така или иначе.А също така и инфо каде се връзват двата вакуума този който е над подгрева със вода води се щуцер за разреждането и този който е до ускорителната помпа води се щуцер за вентилационната система на картера .Ще съм ви много благодарен.Трактора 88 година 1.3 карбуратор японска сглобка
        Аз правя подаръци за бели самурайчета. Звънкай!
        ТЛК-120 Николай Колев
        0898521295

Коментар

Вече взех ладов колега.
          Слагай оригиналния, като ти го дават, не се занимавай с глупости.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Май засега това ще е варианта след намесата на Никито.Поздрави!
            Suzuki GSR600 98 hp
            Nissan Pathfinder 174 hp
            0878222 три 3 шест

Коментар

Май засега това ще е варианта след намесата на Никито.Поздрави!
              Най - късно в четвъртак го имаш. Пълни резервоара и се приготвяй за приключения през уикенда.
              ТЛК-120 Николай Колев
              0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
                Като гледам карбуратора прилича на моя.
                Второ , жилото за газта трябва да ти е отпред, откъм радиатора и жилото на смукача също.
                Жило за смукача ползвам от москвич.
                А защо трябва да е точно така ? при мен много добре съвпада оригиналното жило като монтирам карбуратора на 180 градуса спрямо твоя монтаж ?
                Поздрави!

Коментар

Здравейте колеги,
                  Гледам, че темата е доста стара, но понеже ми предстои смяна на карбуратора, а имам няколко въпроса пиша тук.
                  Имам Самурай 89 година 1,3 64кс. Постиянно се боря с оригиналния карбуратор, но вече нямам нерви и желание. Смених всички вакуумни маркучи, разглобих го, изчистих го и пак не става нищо. Постоянно си променя оборотите на празен ход, поатоянно ги настройвам и все тая.

В крайна сметка реших, че ще слагам и аз ладов. Купих един ДААЗ 2108 и го оочистих и обслужих.
                  Сега въпросите ми са:
                  1. Кой е най-удачния вариант за преходна плочка?
                  2. Някой има ли готов чертеж на тази плочка с размери? Ще бъда благодарен ако някойсподели!
                  3. Понеже съм с механична бензинова помпа, която има обратен бензин, а до колкото гледам и на ладовия има обратен бензин. Та мога ли да свържа двата обратни бензина с тетка или не? Ако не става така как да го направя?
                  4. Електрическия клапан за спиране на горивото свързвате ли го изобщо и ако да след контакта ли?
                  5. На врътката за оборотите на Солекса има някакво кабелче, къде се свързва?
                  6. И последно, колко вакуума ще ползва, кои и колко да запуша?
                  Благодаря предварително!
                  Последно редактирано от gattaka; 06-09-21, 21:06.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X