Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Джимни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Джимни

Здравейте колеги, моля ви сьвет явно имам проблем с моято Джимни .Става вьпрос затова ,че като отварям капачката на резервоара за бензин да заредя се чува яко сьскане имам чувството ,че се сьздава доста налягане несьм шофьор от вчера но се тревожа да няма проблем.
    Последно редактирано от vladogr3; 17-01-10, 16:03.

До: Проблем с Джимни

Без да претендирам че разбирам щото аз бензинова горивна система нямам от две години, виж си отдушника на резервоара да не е запушен и да ти прави вакум в резервоара.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Запушен отдушник на резервоара.Сега не е проблем,но лятото ще стане

Коментар

Колега, някой резервоари работят под налягане, мисля че това е някаква система свързана с нивомера на горивото. Аз съм имал такъв случай с Део Нексия

Коментар

Колега карах тойота нейната капачка на резервоара също правеше така,отдушника ми беше наред ,смених капачката с нова понеже ми обясниха че тя има клапанче за налягането и може би то да се е прецакало но никаква промяна нямаше и в случая колегата stkiid е може и да е прав ,защото доста километри изминах така без проблем.
          [CENTER][B]Да ме опази [COLOR=Red]Г[COLOR=Black]оспод [/COLOR][/COLOR]от[COLOR=Red] П[COLOR=Black]риятелите[/COLOR] [/COLOR] ми, а от [COLOR=Red]В[/COLOR]раго[/B][B]вете си сам ще се пазя.[/B][/CENTER]

Коментар

Благодаря ви за отзивите, колеги в момента от вьн не е за работа защото е валежно но като се постегне времето ще разхвьрлям нещата за да видя кьде е проблема.Пьк ще видим какво ще излезе.

Коментар

На самата капачка не пише ли нещо? И при мен е така.Има и друга такава тема.Поразрови се малко и ще я намериш.
              Grand Vitara 2.0 16V (J20A)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X