Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масло за СК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Масло за СК

Каква марка масло за СК ще ми препоръчате за Витара/данчето/.Имам шум предполагам,че са лагери на първичния вал и искам да пробвам да сменя масло с добавка лики-моли,за да изкарам до напролет,когато ще сваля кутията и ще я ревизирам.И втори въпрос-колко масло събира кутията и раздатката?
    Благодаря на тези,които ще ми отговорят.
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

До: Масло за СК

Тук съм описал цялата процедура по смяна на лагери.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=30437&page=14

За съжаление сървъра със снимките се е.ава нещо и не излизат снимките в момента, но това е временно.
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

здравей,скоростна кутия 1,5литра раздатка 1,7литра клас GL-5 75W80 или 75W90 по каталог избора на марка е твой според джоба
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
        здравей,скоростна кутия 1,5литра раздатка 1,7литра клас GL-5 75W80 или 75W90 по каталог избора на марка е твой според джоба
        А,не трябва ли да е GL-4,понеже GL-5,ебавало бронзовите и месинговите детайли именно в скоростите и раздатката.....?
        SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

[QUOTE=vadoiv;992245]А,не трябва ли да е GL-4,понеже GL-5,ебавало бронзовите и месинговите детайли именно в скоростите и раздатката.....?[/QUOT привет,грешката е моя GL-5 за дифовете GL-4 за скоростна и раздатка.книжката ми е на немски
          Последно редактирано от jaxan; 11-01-10, 19:30.

Коментар

[QUOTE=jaxan;992253]
            Първоначално публикуван от vadoiv Преглед на мнение
            А,не трябва ли да е GL-4,понеже GL-5,ебавало бронзовите и месинговите детайли именно в скоростите и раздатката.....?[/QUOT привет,грешката е моя GL-5 за дифовете GL-4 за скоростна и раздатка.книжката ми е на немски
            това е от ръководството за витара
            Прикачени файлове

Коментар

За да не объркам нещо,да попитам тук. Пълня от горната пробка докато прелее нали? има ли нещо по специално за което да се внимава? Благодаря.
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Пълня от горната пробка докато прелее нали? има ли нещо по специално за което да се внимава?

Сам си отговорил на въпроса.Няма нищо специално сам ще се справиш.
                Бялото BUZUKI 1.6 8в
                0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                  Каква марка масло за СК ще ми препоръчате за Витара/данчето/.Имам шум предполагам,че са лагери на първичния вал и искам да пробвам да сменя масло с добавка лики-моли,за да изкарам до напролет,когато ще сваля кутията и ще я ревизирам.И втори въпрос-колко масло събира кутията и раздатката?
                  Благодаря на тези,които ще ми отговорят.
                  Здравей колега.Интересува ме какъв точно е шума който чуваш.И при мен има нещо но не точно виеене а нещо като глухо стържене и не знам дали е от скоростната кутия.Ти как точно разбра от къде е твоя шум.

Коментар

Първоначално публикуван от apj Преглед на мнение
                    Здравей колега.Интересува ме какъв точно е шума който чуваш.И при мен има нещо но не точно виеене а нещо като глухо стържене и не знам дали е от скоростната кутия.Ти как точно разбра от къде е твоя шум.
                    Шумът е като от аксиален лагер,но когато натисна педала на съединителя ,спира.Това ме кара да мисля,че са лагери на първичния вал на СК.
                    Чавдар Владимиров
                    0887/912075
                    Ленд Ровър Диско 1
                    Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X