Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подкарах го най-сетне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подкарах го най-сетне

Да забравих да го спомена
    [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Че на коя автомивка се навиха да ти го измият

Виж за разширители и аз в момента съм с този проблем. Куче да се е изпикало на пътя и капките са вече на тавана. Ама аз май под "чуждо въздействие" и по-големи гуми ще слагам такаче ще изчакам.

Готино е станало вземи се разходи из кафенетата докато не си го тунинговал в гората
      Много безаварийни километри.
      088455338две
      "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
      Джамбазов 2010г..

Коментар

Автомивката е на мой познат и преди това му звъннахме,че малко сме окаляли двата джипа,ама като ни видя каза че другия път ще си помисли дали ще ни измият.Живко ма той още не е готов за кафето,като му сложа корубата тогава.

П.П.Живко звънях ти ония ден да те питам за маслото,ама намерих една празна туба под седалката,та остана да те питам за спирачната течност,на казанчето пише DOT 3,ама викам да не си я сменил с DOT 4.
        [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

страхотно си я замислил с тая коруба.ще чакаме снимки снетърпение.

Коментар

Идеята със стоповете от рено е готина.

Коментар

Поздрави за джипа, станал е супер харесва ми за6тото си изпипал вси4ко,и аз като теб замислиам такова проект4е.....
              SUZUKI SAMURAJ SJ413 BMW

Коментар

Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнение
                ....избрах този Самурай(снимка1).....

Колега, гледам, че на другите снимки халогените не са монтирани.
                Въпроси:
                1. Марка WESEM ли са?
                2. Стоят ли още?

Идеята е, че имах 4 такива на тавана, но заради 1 клон вече имам 3 и 1/2 и си търся 1 или 2 ама по-тънка лайсна.
                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Честито ти мераклийско джипче. Ела на Сузуки сбирката в Копривщица за да го видиме на живо, а и ти да видиш себеподобните.
                  Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Здравейте и от мен ,браво колега много добро джипче е станало и аз в най-скоро време ще почвам нещо подобно.
                    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение

Колега, гледам, че на другите снимки халогените не са монтирани.
                      Въпроси:
                      1. Марка WESEM ли са?
                      2. Стоят ли още?

Идеята е, че имах 4 такива на тавана, но заради 1 клон вече имам 3 и 1/2 и си търся 1 или 2 ама по-тънка лайсна.
                      Аз пък имам 1 и 1/2 и затова не съм ги сложил,марката незнам,но утре ще проверя и може да ти го подаря пък ти ще почерпиш.

Коментар

Първоначално публикуван от V69 Преглед на мнение
                        Честито ти мераклийско джипче. Ела на Сузуки сбирката в Копривщица за да го видиме на живо, а и ти да видиш себеподобните.
                        Благодаря,за сбирката незнам има много време до тогава през което ще има много газ и ако е в добра форма най-вероятно ще дойда.

Коментар

Каскадьоре,марката на халогена не намерих никъде да пише,но ето една снимка и ако го познаеш ми прати на лично адрес да ти го пратя
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнение
                            Каскадьоре,марката на халогена не намерих никъде да пише,но ето една снимка и ако го познаеш ми прати на лично адрес да ти го пратя
                            Подобни са, но за нещастие не са съвсем същите.
                            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X