Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам си "Данче"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам си "Данче"

http://99mp3bg.net/song.php?s=play&id=87390

айде поздрав за данчето и безаварийно
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

.Бях приятно изненадан от Чавдар тази сутрин .Даже и почерпи с червено вино щото била червена .ами ако си беше купил лилава джипка с ко ли щеше да почерпи.Покарах Данчето малко и направо останах очарован то няма ТЪК.Само дето като сменям скоростите малко се опитах да поопипам Чавдар ама нали ми е за първи път ми беше простено .И си пусках чистачките като щях да завивамДа е жив и здрав и много да се радва на джипката сиАко има някакви проблеми аз съм насреща Чавдаре винаги си добре дошъл при менИ не на последно бях критикуван защо ми е толкова висок джипа
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от meha1971; 08-01-10, 20:31.
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
        .Бях приятно изненадан от Чавдар тази сутрин .Даже и почерпи с червено вино щото била червена .ами ако си беше купил лилава джипка с ко ли щеше да почерпи.Покарах Данчето малко и направо останах очарован то няма ТЪК.Само дето като сменям скоростите малко се опитах да поопипам Чавдар ама нали ми е за първи път ми беше простено .И си пусках чистачките като щях да завивамДа е жив и здрав и много да се радва на джипката сиАко има някакви проблеми аз съм насреща Чавдаре винаги си добре дошъл при менИ не на последно бях критикуван защо ми е толкова висок джипа
        Наистина много е висока Тойотата на Мехата,трябва да се качвам с отскок.И върви мнооого повече от Данчето,разликата в кубиците е почти 2 пъти/1600 с/у 3000 куб./
        За сметка на това обаче Тойотата е с два акумулатора,пък Данчето с...половин
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
          За сметка на това обаче Тойотата е с два акумулатора,пък Данчето с...половин
          Ако решиш да слагаш лебедката на Данчето това не е +, че и ори десен волан няма място за по-голям.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Много У'баво това Данче брее Със здраве да си се радвате
            Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
            Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Днеска и аз я налазих.....Данчето.Ми на първо четене какво да кажа, м'чи тя убава кат' мойта бе......само дето и е по-къса полата и са и по-ниски токчетата и нали е по-млада не и треперят коленете кат' на мойта
              Николай Папазов

Коментар

Още една лачена джипка
                Трябва да се действа това да бъде "поправено" в най-близко време

Нова, ама с емблема на форума

Дано да не се чупи, ида доставя много радост на стопанина си.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Честито колега.Добър избор ,много и безавариини километри.

Коментар

честито колега.и да ходиш при маѝсторите само за да пиете вино не за ремонти

Коментар

Очаквам с нетърпение какво ще и се случи на Данчето ......Недей да я криеш ами кажи дали има развитиеВиното е прекрасно . Яде много мезе обаче

Коментар

Очаквам с нетърпение какво ще и се случи на Данчето ......Недей да я криеш ами кажи дали има развитиеВиното е прекрасно . Яде много мезе обаче
                        Ами има развитие...Вчера и сложих уширителите на калниците.Само 4 нитачки счупих/много съм як в ръцете/.Ела в сряда да отидем до Дунава да изядем по една мръвка,а и ще е идва и Коко.Някъде към обяд да се съберем у дома и опит за плуване в блатото/нивото е 620 и се очаква да бъде в сряда 640/."Кроки" ще бъде дежурен влекач!Снимки пак нямам с какво да направя,пък рожденият ми ден е далеко,такаче ще чакам на вас да направите.
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                          Ами има развитие...Вчера и сложих уширителите на калниците.Само 4 нитачки счупих/много съм як в ръцете/.Ела в сряда да отидем до Дунава да изядем по една мръвка,а и ще е идва и Коко.Някъде към обяд да се съберем у дома и опит за плуване в блатото/нивото е 620 и се очаква да бъде в сряда 640/."Кроки" ще бъде дежурен влекач!Снимки пак нямам с какво да направя,пък рожденият ми ден е далеко,такаче ще чакам на вас да направите.
                          Сряда е работен ден трябва да бачкам ....съжелявам

Коментар

Сряда е работен ден трябва да бачкам ....съжелявам
                            Аре бе работен!Ще работиш в сряда до обяд и после в събота ще си доработиш, да не си станал съботянин
                            ПП: Да не те видя после някой четвъртък на Дунава.Ще се глобяваме за неспазване на работното време
                            Последно редактирано от kokoff; 11-01-10, 22:47. Причина: допълнение
                            Николай Папазов

Коментар

Честито бе Чаро и много безаварийни, калнии емоционални километри и от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
                                Аре бе работен!Ще работиш в сряда до обяд и после в събота ще си доработиш, да не си станал съботянин
                                ПП: Да не те видя после някой четвъртък на Дунава.Ще се глобяваме за неспазване на работното време
                                Трябва да подкарам туй животно до обяд иначе ще ме .(арестуват(
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X