Здравейте, автоматичните хъбовете на витарката ( дълга база 96г. ) на брат ми са счупени и решихме да ги сменим със ръчни от витара къса база 90 г . Въпроса ми е има ли разлики, от сервиз сузуки казаха да вземем и главините и лагерите . Нещо друго трябва ли ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна на хъбове за витара ?
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
РЕ:
Момчета, благодаря ви за вниманието ! Да ви кажа само че станаха хъбовете без да се сменят главините, всичко си пасна точно .Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Re: РЕ:
Първоначално публикуван от v0idМомчета, благодаря ви за вниманието ! Да ви кажа само че станаха хъбовете без да се сменят главините, всичко си пасна точно .
При инерционните има нещо,което мойте майстори наричат''перчатка'',щото не знаят как се казва(предствлява нещо като шайба и служи за зацепване при потегляне),та перчатката трябва да се махне и на нейно място да се сложи дист.шайба и след това хъба.Ако не е направено така има опасност от ''изяждане''на шлиците на карето,особено ако караш със зацепени хъбове на 2Н...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
РЕ:
Да имаше едни шайби, или по точно зегерки, не бяха цели и мисля че са си поставени където им е мястото .Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар