Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на хъбове за витара ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на хъбове за витара ?

Здравейте, автоматичните хъбовете на витарката ( дълга база 96г. ) на брат ми са счупени и решихме да ги сменим със ръчни от витара къса база 90 г . Въпроса ми е има ли разлики, от сервиз сузуки казаха да вземем и главините и лагерите . Нещо друго трябва ли ?
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

ще станат на 100% в сервиза сигурно имат излишни главини
    много разбирам !!!

Коментар

само болтовете въвят с хъбовете
      много разбирам !!!

Коментар

РЕ:

Момчета, благодаря ви за вниманието ! Да ви кажа само че станаха хъбовете без да се сменят главините, всичко си пасна точно .

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
          Момчета, благодаря ви за вниманието ! Да ви кажа само че станаха хъбовете без да се сменят главините, всичко си пасна точно .
          Естествено,че не се сменяват главините.Само да те питам,като купуваше хъбовете,в комплекта имаше ли 2 дистанциращи шайби?
          При инерционните има нещо,което мойте майстори наричат''перчатка'',щото не знаят как се казва(предствлява нещо като шайба и служи за зацепване при потегляне),та перчатката трябва да се махне и на нейно място да се сложи дист.шайба и след това хъба.Ако не е направено така има опасност от ''изяждане''на шлиците на карето,особено ако караш със зацепени хъбове на 2Н...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

РЕ:

Да имаше едни шайби, или по точно зегерки, не бяха цели и мисля че са си поставени където им е мястото .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X