Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за джантите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за джантите

Колеги ще има ли някакви проблеми при каране с обърнати джанти на самурай с гуми кобра

До: Въпрос за джантите

Без съмнение.
    Понеже радиуса на въртене, и понеже кърпените презервативи понякога изпускат.
    Какъв ти е въпроса? Защо няма щастие ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Без съмнение.
      Понеже радиуса на въртене, и понеже кърпените презервативи понякога изпускат.
      Какъв ти е въпроса? Защо няма щастие ли?
      Въпроса ми беше дали ще имам проблеми като го карам с обърнати джанти като се има напредвид че има и фланци

Коментар

Aз доста време покарах с обърнати джанти и фланци 38 мм, проблем не е създал.
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Самурая можеш да го караш и без джанти ако искаш , пак ще варви , особенно ако му сложиш тракторките на Велката

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
            Самурая можеш да го караш и без джанти ако искаш , пак ще варви , особенно ако му сложиш тракторките на Велката
            Румене ще са му много тежкиДа знаеш в Самоков дали има 15-ки тракторки

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
              Aз доста време покарах с обърнати джанти и фланци 38 мм, проблем не е създал.

И аз съм така и нямам проблеми.

Коментар

Те оригиналните джанти са си предвидени да се обръщат(имат конуси за гайките и от двете страни).Моя Самурай съм го карал така и то с гуми 215/90/15.Фланците ми бяха около 10 мм ,колкото да не опират джантите в задните спирачни барабани.Трябва да решиш дали ще ти е удобно вентилите да са от вътре или ще ги разпробиеш за нови.Технически проблеми не съм имал,но нали се сещаш,че всяко отдалечаване от заводските параметри носи + и -.Трябва ти и по-корав демпфер(и здрав стандартен върши работа ) за да ти е по-комфортно.А за твое спокойство има колеги с джанти с доста отрицателен офсет и не са се разпаднали.
                Последно редактирано от B58; 31-12-09, 01:06.
                0888 364 731

Коментар

Колеги мерси за съдеиствието И аз така си мисля че оригиналните джанти стават като се обърнат но аз сега не съм с оргиналните и затова днес ги сложих както трябва На оригиналните джанти ще гупувам тракторки и тогава ще ги слагам обърнати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X