ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ ДЕМПФЕР ЗА СУЗУКИ САМУРАЙ - ДА Е НАЛИЧЕН А НЕ ДА СЕ ПОРЪЧВА
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ДЕМПФЕР ЗА СУЗУКИ САМУРАЙ
Свий
X
-
Първоначално публикуван от svetlandНЕ НЯМА СЕРВО ИНАЧЕ НЕСЪМ ГО ИЗМЕРВАЛ
Ако е така утре ще ти проверя и ще ти се обадя!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333Първоначално публикуван от svetlandНЕ НЯМА СЕРВО ИНАЧЕ НЕСЪМ ГО ИЗМЕРВАЛ
колко пари е ме интересува. Пиши на ЛС ако има резултат.no signature no problems
Коментар
-
...
Извинете ме за некомпетентноста,на моторите знам каде и за какво се монтира това,а на джиповете каде точно се слага?SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Re: ...
Първоначално публикуван от BOBI_27MИзвинете ме за некомпетентноста,на моторите знам каде и за какво се монтира това,а на джиповете каде точно се слага?
Коментар
-
...
А не мислите ли че това е малко КАПРИЗ,на моторите особенно на палавите 1000-ки си е направо жизнено/живото/нужен,слизането от задна на двете гуни,влизането в турболенция,а на джипа....за едни вибрации....Пак казвам не сам спец.ама....SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanaticПървоначално публикуван от vladi333Първоначално публикуван от svetlandНЕ НЯМА СЕРВО ИНАЧЕ НЕСЪМ ГО ИЗМЕРВАЛ
колко пари е ме интересува. Пиши на ЛС ако има резултат.LZ1VMH
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар