Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимни гуми-какви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зимни гуми-какви?

Колеги, знам че е писано много по темата, но незнам какви гуми да си сложа на Витарата, знам какво искам, но чрез интернет не мога да го намеря?! Става дума изцяло за зимна гума на 15 цола, по принцип искам размер 195 на 70 или 80, тъй като ще я карам само зимата, искам и да става за лек оффроуд и за шосе при макс скорост 150км/час, марката не ме интересува, мога да отделя сума до 150лева на гума! Става дума за регион Варна или Русе, главно за Варна, благодарско? Весела коледа на всички

До: Зимни гуми-какви?
    Колега аз карам с генерал грабер ат2 за тея пари според мен са най-доброто решение за "хасвалт" и офф.А и в сняг се представят добре.
    Бялото BUZUKI 1.6 8в
    0899368772 ;) 0897229322

Коментар

благодаря за инфото, но може ли размери и на каква цена си ги взел

Коментар

здравей,мойта преди да порасне карах купар ватер s/t страхотно държание на сняг и лед пък и на кал не се предаваше
        Прикачени файлове
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

И аз имам такива 215 75 15.....но това на мен ми е лятната гума.Доволен съм.
          Прикачени файлове
          Mercedes G 230E

Коментар

Това е като въпроса какви зимни обувки да си купиш?Пообиколи магазините,разгледай какво има за 600 лв...за твойта цел търси широк и дълбок протектор с повече ламели и тва е.Въпреки новите гуми бъди разумен!!!
            Mercedes G 230E

Коментар

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
              Колега аз карам с генерал грабер ат2 за тея пари според мен са най-доброто решение за "хасвалт" и офф.А и в сняг се представят добре.
              Ще използвам момента и аз да изкажа мнението си за тези гуми. До сега не ги бях карал на сняг и имах големи притеснения за Витарата от миналата зима когато я купих с някакви стари зимни гуми и направо се отчаях. Но сега е съвсем друга работа. Вярно че не беше кой знае какъв сняг, но колата е много по-устойчива и се води много по-сигурно. А когато е на 4х4 просто нямам забележки. Като се има предвид че тия гуми имат и гнезда за шпайкове, значи все пак са мислени и за зимно каране. Представям си как биха се държали ако им се сложат шпайкове

Коментар

не си вземай ласа ! много кофти са...имах чисто нови и ги махнах... цената им превлича но не стават...намерих страхотни гуми за 120лв. парчето и се сложиха на самурая...просто съм изключително доволен от тях...но утре ще мога да пиша за марка ..

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                  благодаря за инфото, но може ли размери и на каква цена си ги взел
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...%E8%F5&page=12
                  Има инфо на тази страница.
                  Бялото BUZUKI 1.6 8в
                  0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Благодаря за отговорите, желанието ми е да ги погледна тези граберки, само че възниква следният въпрос, погледнах в сайта и не видях да имат дистрибутор във Варна, някой да има инфо

Коментар

Имат, но това със сигурност не е чисто зимна гума. Грабер АТ2 си е универсална гума. Не е най-доброто нито за зима, нито за лято, нито за кал. Тя е компромисен вариант. Ако иска чисто зимни, купи си такива.
                      Иначе във Варна Медина-Мед ги продават. Миналата година си купих оттам 205/75-15 по 155 лв/бр.

Коментар

Аз пък съм доволен от Ласса компетус. Не е кой-знае каква гума, но понеже я ползвам предимно по асфалт в сняг и киша-става за това. Но за офроуд-не.

Коментар

Ако още не си си купил също съм за Ласса компетус 4х4 195/80/15. 50/50 шосе/офроуд.При тия условия се държат добре.Цената е 134лв.с монтаж и баланс /поне в Шумен/.

Коментар

Прехвърлих от витарата на буса Пирели Скорпион 195/80/15 и съм много доволен.То не че в Бургас видяхме кой знае какъв сняг, ама добре държат на сняг и заледено
                            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

аз изобщо не съм доволен от ласа компетус....големи закъсвания бяха с тея гуми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X