Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фланци за Самурай

колега имам предвид или едното или другото...смисъл или джанти с отрицателно ЕТ или с фланци(ако са големи гумите)...ако ми кажете фи колко ви трябва дуралминии мисля че мога да помогна за изгодни цени...а за металните фланци си тежат....не съм 100% сигурен но майче труд и материали по тея работи излизат към 150-200лв ...в зависимост колко широки искате да бъдат разбира се ...

Коментар

За 4 филий по 40 мм матерял(алуминий) ми искаха в магазина по 52 лв. Купих си 4 бр-35 мм за 200 лв. от Вромос-София. Бройката с шпилки и гайки тежи 1530 гр.
      В момента съм с гуми 235-85-16+джанти(ет-45)+фланци и возията малко се влоши на асфалт, но на черно е купон...
      Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
      Стефан, 0888851800

Коментар

Заготовка от дуралуминий фи 180мм и дълго 200мм цена-150лв. и като сложа шпилки,гайки и стугар а да ми е честито,направо ще търся на Явор телефона из форума.
        [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Като му званиш го питай и за джанти с -ЕТ

Колегата speed750 е с такива и стоят много добре незнам колко е станало разтоянието но може да го питаш

Направи си сметка, ако продадеш твойте и вземеш такива без да слагаш фланци как ще дойде цената. Всяка железария там според мен е зле.
          088455338две
          "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
          Джамбазов 2010г..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X