Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фланци за Самурай

Поради набутването на гуми 31-ци на Самурая се налага да сложа фланци,но от там идва въпроса какви?Мой познат с Патрул ми казва задължително железни,ама Патрула е 4.2 а Самурая 1.3 и с тия гуми май на някой баир ще трябва да слизам да го бутам.За алуминиевите казват ,че са много слаби все пак трябва да са мин.38мм.Като се замисля ми той Самурая е 800кг.Та какво да правя?
    [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

До: Фланци за Самурай

Търсиш Явор-Вромос, Т-Макс, Калмини
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Защо не пробваш с по-изнесени джанти вместо фланци ?
      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Мислих варианта за железни и да ги обръщам,но незнам още не съм решил ,пък и тези алуминиевите ме кефят
        Прикачени файлове
        [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Аз карам с обърнати метални джанти от джимни, много съм доволен.Но ако тръгнеш да обръщаш метални джанти,не се доверявай на всеки да ти го направи.Това е доста трудна задачка която трябва да се направи много качествено, и човек който не го е правил по добре да не се захваща.Ако имаш нужда от помощ пиши на лични сблъсквал съм се с такава заиграфка на джанти.
          Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Благодаря,колега но ако имам питане ще питам тук,че нямам право на лични.Мой приятел преди време си прави за една жигула бегачка джанти от две става една,мисля някъде в Ловеч,но ако реша ще питам,така,че го имам впредвид.
            Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнение
              Благодаря,колега но ако имам питане ще питам тук,че нямам право на лични.Мой приятел преди време си прави за една жигула бегачка джанти от две става една,мисля някъде в Ловеч,но ако реша ще питам,така,че го имам впредвид.
              Поздрави
              Ако намериш майстора на джантите дай адреса, че и аз мисля да обръщам едни.

Коментар

по—бързо се прецакват лагерите....а за фланци..направи ги от дуралмуний...здаво и леко

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                  Ако намериш майстора на джантите дай адреса, че и аз мисля да обръщам едни.
                  Ок,но момчето е в Испания и ако си дойде за празниците ще го питам.

Коментар

С кое имаш напредвид че се прецакват по бързо лагерите, че нещо не те разбирам

Коментар

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
                      по—бързо се прецакват лагерите....а за фланци..направи ги от дуралмуний...здаво и леко
                      Чакам да ми кажат цена на заготовка от дуралуминий в Интерметал,но малко ме съмнява да ми излезе по-ефтино от готови,като сложиш стругар,шпилки и гайки,ама ще видим.Чакаме.За прецакването на лагерите,то е ясно ,ама нали за това го вземах да карам да троша и после да правя.

Коментар

Вземай от фланците на Явор, и аз отначало бях предубеден амааа практиката доказа че до сега няма никакви проблеми.Не виждам и как ще ти направят по-евтина цена с качествени материали.
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Наистина по-добре готови, че ходих да питам за цени в "Персей" (Варна) за 40 см. алуминий с фи за Самурая ми казаха 380 лв. лудост! пллюс по 10 лева за 3 среза....

Коментар

Направо мой съвет е нови или някой колега ако продава.
                            Минал съм по тоя път, стругарите също дерат а и гайки и болтове по горе- долу 2 лв. и става.... Аз карам с фланци 40 мм купени от колега и вече 1 година нямам проблеми с лагери и отвиване.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
                              Направо мой съвет е нови или някой колега ако продава.
                              Минал съм по тоя път, стругарите също дерат а и гайки и болтове по горе- долу 2 лв. и става.... Аз карам с фланци 40 мм купени от колега и вече 1 година нямам проблеми с лагери и отвиване.
                              Аз също нямам проблеми с лагерите, а Самураят ми е разкрачен с по 45мм- от страна само с обръщането на джантите.А мога да ви осведомя един познат го кара неговия Самурай, 5-6години с метални фланци30мм- вие преценете колко тежи един такъв фланец,човека не знае какво е смяна на лагер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X