Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дълга или къса база Vitara?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дълга или къса база Vitara?

Здравейте господа знаещи!От доста време следя всички теми във форума и планувам закупуването на Suzuki Vitara 1,6. Днес след една разходка из автокъщите изпаднах в следната дилема дълга или къса база от въпросното превозно средство. Разгледах повечето теми във форума за Vitara, но все пак ще съм благодарен на всички собственици, които биха споделили своите впечатления за двете модефикации на джипчето. Благодаря предварително на всички, които ще споделят преките си впечатления от двете версии. Забравих да поясня, че дългата база е с двигател 1,6 16V, а късата стандартен 1,6 мотор.

До: Дълга или къса база Vitara ???

Първоначално публикуван от Pet@r Преглед на мнение
    Здравейте господа знаещи!От доста време следя всички теми във форума и планувам закупуването на Suzuki Vitara 1,6. Днес след една разходка из автокъщите изпаднах в следната дилема дълга или къса база от въпросното превозно средство. Разгледах повечето теми във форума за Vitara, но все пак ще съм благодарен на всички собственици, които биха споделили своите впечатления за двете модефикации на джипчето. Благодаря предварително на всички, които ще споделят преките си впечатления от двете версии. Забравих да поясня, че дългата база е с двигател 1,6 16V, а късата стандартен 1,6 мотор.
    За какво мислиш да я ползваш ?
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Бих ти предложил да прочетеш това

Успех с покупката и после задължително сподели снимков матриал
      Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
      /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Благодаря за линка! Тази тема не я бях намерил!

Коментар

Основно мисля да я ползвам за разходки в планината, риболов и т.н., а също и за градско каране през зимата. Колебая се, тъй като разликата в цената е незначителна, а и двете много ми харесват! Относно двигателите 1,6 16V и стандартен 1,6 съществува ли сериозна разлика по отношение на динамика, разход на гориво и здравина.

Коментар

До: Дълга или къса база Vitara?

определено sang yong i fiat печелят....ъкъла ми не го побира как някой може да си вземе такава кола...fiata поне е семеен и има метан...донякъде ги разбирам ама другото на кола не прилича

Коментар

До: Дълга или къса база Vitara?

извинявайте колеги объркал съм темата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X