Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурай или Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Самурай или Витара

Здравейте, колеги! Като начинаещ в областта на оф-роуда започнах да отделям по някой лев за джип (За около 4000-4500лв.). Засега се спрях на двата модела на Сузуки - Самурай и Витара. Джипа ще бъде за ежедневно ползване и понякога за лек оф-роуд. Въпроса ми е кой от двата модела е по-подходящ като качество, поддръжка, проходимост... Вашите мнения и дори предложения за други! Благодаря предварително!!!

До: Самурай или Витара

http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=387

Коментар

Колега здравей. Първо искам да кажа, че си се насочил към най-добрата марка джипки. Поздравления за избора.
      Относно въпроса ти какво да си вземеш: има няколко темички изписани във форума. Ето две от тях : цък тук цък там Надявам се съм бил полезен.
      Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
      /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Витара за това което си описал това е подходящото от двата вида возила.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

И аз съм изправен пред същата дилема!

Коментар

Самурая е военна разработка, Витарата е цивилна.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

....абе принципно се е утвърдило, че Самурая е някъв ужас,АД и е невъзможно да се кара в града и т.н. Еми ... с предишния Самурай съм превъртял София, със сегашния( Мичо-жив и здрав да си ми )
              3500км. само София за три месеца... само си правя кефа. А и не спирам да виждам още и още и още самураи по софийските улици. Жени, дядовци... всякви. 13/100газ(след малко магарийки) в турбо задръстванията, на места където може си се "изрязвам" защото наистина е удоволствия да усетиш как пуканката лети, и всички те гледат . Свикнеш ли му, просто не ти прави впечатление. В гората се е ПРЕдоказал! Там вече и дума не може да се каже.

Витарата... по-голям мотор, по-комфортно...
              Самурая... по-интересен, по-забавен, ....
              (Добре, де ... пристрастен съм!!! )
              Ако искаш возенйе..... телефона е отдолу.

Коментар

Първоначално публикуван от Pet@r Преглед на мнение
                И аз съм изправен пред същата дилема!
                Качи се, покарай едното и другото и решавай (послушай сърцето си ). Тука коментари, че единия модел (може би) бил по здрав от другия са напълно неуместни. При 15+ години всичко зависи от конкретното състояние и грижи, които евентуално са полагани от предишния собственик.
                По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Аз не съм казал че Самурая неможе да се кара в града,а че за неговите изисквания просто Витарата е правилната машина.Самурая не е за случайни и се кара с едно чуство на задоволство повечето не ценители казват друса шумен тесен,за това му предложих Витарата.Но правилния подход е качи се на едно и на другото покараи и сам ще определиш кое ти ляга на сърцето по повече.
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Ако си над 100 кила - Витара. Ако мястото за паркиране е критично - Самурай. Ако ще возиш багаж - нещо друго.
                    От там нататък - зависи колко ти е акъла
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от RADI_157 Преглед на мнение
                      Здравейте, колеги! Като начинаещ в областта на оф-роуда започнах да отделям по някой лев за джип (За около 4000-4500лв.). Засега се спрях на двата модела на Сузуки - Самурай и Витара. Джипа ще бъде за ежедневно ползване и понякога за лек оф-роуд. Въпроса ми е кой от двата модела е по-подходящ като качество, поддръжка, проходимост... Вашите мнения и дори предложения за други! Благодаря предварително!!!
                      Колега,ако имаш възможност покарай и двете джипчета,и което
                      ти допадне повече,него взимай.И после снимки.Успех в избора.
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Твоя джип е Витара.......послушай ме!
                        Mercedes G 230E

Коментар

Пич Витаросвай се
                          Лудак

Коментар

Колега според мен Витара определено - за всичко става.

Коментар

Град, гора, път...все едно...Карам Самурай вече 13 години.
                              Имах и Сузуки Х 90, но Самурай-ката си е друго нещо. Пробвай и двете, ако имаш възможност.
                              Успех в начинанието...
                              Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
                              Стефан, 0888851800

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X