Колеги някой от вас да продава гайки за тези джанти http://arkus.snimka.bg/tuning/janti-...33685,като ги ледам самата гайка влиза навътре в джантата за да може да хване на резбата.С обикновнните гайки не става
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ,гайки за лети джанти
Свий
X
-
куче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
До: Помощ,гайки за лети джанти
По снимките не мога да преценя,и искам да попитам няколко неща.
Отвора за шпилката с колко е по-голям от диаметъра на самата шпилка,та да може да влезе цилиндричната част на новта гайка на вътре?
И ако не е достатъчно голям,решението не е ли нови по-дълги шпилки,тъй като всички алуминиеви джанти са по-дебели от стоманените?
Коментар
-
Колега имам същите джанти, но при мен се оказа друго гайката се завива, но няма място за стягане - влиза много навътре. Взех джантите и ги дадох на един фрезист да разширят малко диаметъра на отвора , до съмият конус (за да може да влиза ключа за гайките).
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikolov2 Преглед на мнениеКолега имам същите джанти, но при мен се оказа друго гайката се завива, но няма място за стягане - влиза много навътре. Взех джантите и ги дадох на един фрезист да разширят малко диаметъра на отвора , до съмият конус (за да може да влиза ключа за гайките).Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Извинявам се,че темата не е на подходящто място и трябваше да бъде преместена,но въпросът ни беше към SUZUKI.Понеже се надявах някой от този раздел да ми продаде гайки от suzuki,но вече реших проблема по друг начин.Влагодаря за мненията.Suzuki Vitara 1.6 8v Limited Slip Diff, BFGoodrich T/AKM2 215x75x15
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар