Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Самирай-още инфо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сузуки Самирай-още инфо?

Здравей, от известно време осърдно проучвам самураите- изчетох всичко във форума пък и из нета се порових доста, но май не достатъчно защото имам няколко въпроса
    Първо искам да поптитам за двигателите 1.3 и 1.3i Кой е за предпочитане инжекциона или карбуратора, имат ли особена разлика в характеристикит(мощност, въртящ момент, разход). Кото четях и темите в систематизирана информация DINI загатва, че има различни видове мостове и диференциали. Как седи въпроса с тях кои са за предпочинате(предполагам ще кажете този с блокажа)??? И още нещо всики двигатели с едни и същи скоростна кутия и раздатка ли се комплектоват и какви са те?
    Май въпросите станаха доста, но искам да знам
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Е хубава работа! Никой ли незнае нищичко?

А резервните части намират ли се и на какви цени са? Разпитвам така защото ние сме се ориентирали към самураите и искаме малко да се информираме преди да престъпим към действия
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

АМИ аз предпочитам да е инжектор пак и тва сам чел по форуми че било по добре но пак в бг се кара на газ така че маи с карбуратор ще е по добре....
      а знам че раздатката на 1.000куб е по каса от на 1.300куб но пака каламини произвежда кит които става на всички раздатки....
      тези които карат джимнита си мечтаят за каса раздатка като на самурай ... самйраиаджите си мечтаят за пружино окачване като на джимни...
      за мостовете знам че последните които са се произвеждали имат по широки мостове щот самураичето има скломност кам преобращане ама тва маи е на всички джипки с каса база.....
      поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X