Здравейте колеги искам да ви попитам можели на витара къса база 1,6 94г. да се сложи преден мост от гранд витара (казаха ми че бил чугунен и е по здрав от оригиналния) - вярнолие ? Лично не съм го проверявал защото нямам под ръка гранд витара.Целта на занаятието е да се измисли нащо по здраво зада не се чупи така лесно това мостче.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Преден мост на витара
Свий
X
-
До: Преден мост на витара
Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнениеЗдравейте колеги искам да ви попитам можели на витара къса база 1,6 94г. да се сложи преден мост от гранд витара (казаха ми че бил чугунен и е по здрав от оригиналния) - вярнолие ? Лично не съм го проверявал защото нямам под ръка гранд витара.Целта на занаятието е да се измисли нащо по здраво зада не се чупи така лесно това мостче.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеДа не става въпраос за деферинциал
Коментар
-
Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнениеДа бе всичкото нещо дето е отпред, прасето, ръкава... ако не се изразявам правилно моля да ме извините но не съм майстор
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеСтава въпрос за кожуха. Трябва да става
Нека изчакаме включване от Ванката пач
Само че не помня от коя точно модификация на гранда става.Отиваш на моргите и гледашDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнениеСтава дядо попе, става
Само че не помня от коя точно модификация на гранда става.Отиваш на моргите и гледаш
Коментар
-
Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнениеКолега а като идея добре ли е или няма да има разлика от сегашното положение?
Да ти кажа не знам с колко % издържа на повече извращения от оригиналния, ама със сигурност и той не е смятан от инженерите за големи, агресивни кални гуми, и хард състезателен теренDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнениеАми ще го тествам на Шумен тази седмица, миналата година там счупих стария, да видим този дали ще устиска
Да ти кажа не знам с колко % издържа на повече извращения от оригиналния, ама със сигурност и той не е смятан от инженерите за големи, агресивни кални гуми, и хард състезателен терен
Коментар
-
Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнениеВажното е поне с малко да е по здрав от оригиналния. А относно смяната нещо трябва ли да се преправя или само го слагаш на мястото на стария?
Нещата си паснаха идеално.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнениеЗдравейте колеги искам да ви попитам можели на витара къса база 1,6 94г. да се сложи преден мост от гранд витара (казаха ми че бил чугунен и е по здрав от оригиналния) - вярнолие ? Лично не съм го проверявал защото нямам под ръка гранд витара.Целта на занаятието е да се измисли нащо по здраво зада не се чупи така лесно това мостче.
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеДа не става въпраос за деферинциал
вътре е разли4но G.V2000 има 8х37 зъба а V 1.6 има 8х41 G.V1.6 има 8х43 зъба Полуоските наПървоначално публикуван от mir777 Преглед на мнениеАйде бе хора пишете не се срамувайтеПоследно редактирано от valeri mitev; 02-12-09, 21:24.
Коментар
-
Първоначално публикуван от valeri mitev Преглед на мнениеКолега не става
Кожуха е еднакви
вътре е разли4но G.V2000 има 8х37 зъба а V 1.6 има 8х41 G.V1.6 има 8х43 зъба Полуоските на
И аз имам такъв проблем
Коментар
-
Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнениеЗначи може да се вземе \прасето и ръкава само външното\ и да се сложат от мойта витара частите и ще се получи от вътре витара 1.6 а от вън гранд витара 1.6 или 2.0 такали?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар