Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размер на гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Размер на гуми

Някои може ли да ми каже максималния размер на гуми които могат да се сложат на витара къса база 1993 без да се допират и да затрудняват движението.Примерно мога ли да сложа 235/70/15 на стандартните джанти без фланци и без лифт?

До: Размер на гуми

Първоначално публикуван от rotter Преглед на мнение
    Някои може ли да ми каже максималния размер на гуми които могат да се сложат на витара къса база 1993 без да се допират и да затрудняват движението.Примерно мога ли да сложа 235/70/15 на стандартните джанти без фланци и без лифт?
    Отговор на въпроса ти се крие тук
    Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
    /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

привет колега ,на стандартните джанти може но ,на стандартна витара не.размер на стандартните гуми са 195R15 94Q , 205/75R15,195SR15 или 195/80R15 94Q успех в избора
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

И аз имах същата чуденка, ама сърце юнашко, и глава празна не траят, и си взех Fedima Extreme Evolution, в размер 235/75/15. Може да се монтират на стандартните джанти на витарата, но не е правилно. Стандартните са 5,5J, а си трябват поне 6. Даже 7J. Не знам какъв е ЕТ на тези джанти, но при мен гумите опират в рамата. Замислени са фланци, скоро ще са готови. Най-добрият вариант разбира се са по-широки джанти с по-голям отрицателен офсет. Ама си е пари...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ясно благодаря много.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            И аз имах същата чуденка, ама сърце юнашко, и глава празна не траят, и си взех Fedima Extreme Evolution, в размер 235/75/15. Може да се монтират на стандартните джанти на витарата, но не е правилно. Стандартните са 5,5J, а си трябват поне 6. Даже 7J. Не знам какъв е ЕТ на тези джанти, но при мен гумите опират в рамата. Замислени са фланци, скоро ще са готови. Най-добрият вариант разбира се са по-широки джанти с по-голям отрицателен офсет. Ама си е пари...
            мойте сега са монтирани на 8J,но без лифт няма как да стане
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X