Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един заразен (Suzuki Vitara 1.6 16V)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

честито и от мен двама братя единият с тракер а другия-с витара поне единият не казва ли"моята джипка е по добра"или нещо от този род????

Коментар

Честито! Много добре изглежда! И с тоя кожен салон... Дано те слуша дълги и кални километри
      Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

РЕ:

Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk)
        честито и от мен двама братя единият с тракер а другия-с витара поне единият не казва ли"моята джипка е по добра"или нещо от този род????
        Естествено че моята е по добра ама не искам да го дразня
        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

още един заразен

Честито,ама махни ги тия пластмосови "украси" и смешните халогенчета

Коментар

Аз съм новобранец и немога да сравнявам още, за сега само карам Харесват ми и двете джипки
            А за пласмасорийките дето е лепил предния собственик нямам думи - 3 дена чегъркам с препарати и останах без нокти от махнатите на таблото боклуци. Никога повече през живота си неща да чуя за силикон.
            Чудя се как да махна силикона от маската (явно е опитвал да лепи халогени там) и от тавана (може би полицейски буркан е имало). Притеснявам се да не олющя боята.
            Точно поради тази причина не искам да барам и тази джаджа на предния капак.
            Whatever... Скоро ще я окалям, само малко кураж да сабера, не съм споменавал, че това ми е първата кола въобще. Така, че имам нужда от малко практика :>

Коментар

Честита Витара много безаварийни километри да изминеш с нея извън пътя и да те радва винаги

Коментар

Честито и от мен!Безавариен път и приятни емоции!
                А по въпроса със силикона ,пада по-лесно ако го намокриш и гореща вода
                Гори ама въри к'о мързи ви да наливате ли?

Коментар

честито и от мен ще трябва да отидем да ги пробваме казвайте кога????

Коментар

Пламене, не се бях сетил за топла вода...
                    Hummer, брата е малко зает тези дни, но при първия удобен случай ще отидем

Коментар

Внимавай, че при първия удобен момент в калта ще ти изпопада градския тунинг дето е накичен по хубавата витарка. Съвет от мен махни го преди да се е махнал сам, че може да вземе със себеси и други важни части
                      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                        Съвет от мен махни го преди да се е махнал сам, че може да вземе със себеси и други важни части
                        Мдааа, потвърждавам! Ако си бях заменил на време лъскавите степенки с нещо по-практично за гората, сигурно щях да мога да им взема някоя пара. А сега са пребити от бой от камъни и дЪрве и приличат на *** ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Imil
                          Пламене, не се бях сетил за топла вода...
                          Hummer, брата е малко зает тези дни, но при първия удобен случай ще отидем
                          добре брат ти ми има телефона званкате и се оговаряме

Коментар

Честито за новата придобивка, да ти е жива и здрава, пуснете едно събщение кога и къде ще се кара в Бургас че има и други мераклий

Коментар

РЕ:

Ставаме вече 5-6 джипа, Джамбазов прати ми телефона си на ЛС да ти се обадя по нататък като се поосвободим
                              Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

пратих

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X