Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Много слаби фарове на Витарата дали през реле

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Много слаби фарове на Витарата дали през реле

мисля да сложа фарове на лада ако може някои експерт да каже

До: много слаби фарове на витарата дали през реле

Първоначално публикуван от jeephuligan Преглед на мнение
    мисля да сложа фарове на лада ако може някои експерт да каже
    Няма значение от какво са фаровете, ако лампите са до 60W на фар, може без реле, ако са нагоре - релета задължително, иначе ключа заминава за норматив.

Да не ти са слаби фаровете заради кофти връзки? Оня ден на моята ми се беше претрила едната маса и светеха като свещи. За 2 минути работа и сега са ОК.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

ако витарата ти е тази от аватара май не са ти витарови фаровете ,или само решетката ги прави да изглеждат различни
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
        Няма значение от какво са фаровете, ако лампите са до 60W на фар, може без реле, ако са нагоре - релета задължително, иначе ключа заминава за норматив.

Да не ти са слаби фаровете заради кофти връзки? Оня ден на моята ми се беше претрила едната маса и светеха като свещи. За 2 минути работа и сега са ОК.
        прав си приятелю ама я накарай една жигула да свети като хората,на времето им слагахме фарове от трабантта да има светлина и аз не знам защо ама светеха повече .не се базикам
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
          ако витарата ти е тази от аватара май не са ти витарови фаровете ,или само решетката ги прави да изглеждат различни
          не е моита но много ми харесва видях я в мобилето исе влюбих
          много е красива

Коментар

и аз имах трабант наистина ден правеха
            иаз се самнявам от слаби врьзки за6тото и 4асовника ми се занулява

Коментар

Фаровете на Витарата работят с постоянен + и се управляват през минуса.Затова нямат релета и не са им нужни.

Коментар

Хора задалете пари и слагайте по един ксенон. Родих се, не ме инт и след 1 месец да изгори много много по-добре е. Банкетите са осветени, нощем по полетата е уникално, 165 лв. дадох за него, най- валшивия 6000 К по.беличък. Не го казвам да се хваля!
                0884 626 333

Коментар

Първоначално публикуван от v.kolev Преглед на мнение
                  Фаровете на Витарата работят с постоянен + и се управляват през минуса.Затова нямат релета и не са им нужни.
                  Полярността на проводниците и необходимостта от междинно реле нямат общо. Превключвателя на фаровете е разчетен за някакъв конкретен ток, иначе казано - за определена мощност на лампите. Ако се сложат лампи с по-голяма мощност, ключът се скапва и няма никакво значение плюса ли комутира или минуса. Проверено, доказано, ако някой не вярва, да паркира два Игъла по 120W без реле и пак ще си говорим след 3 месеца. Отделно, че при по-голяма мощност трябва да се сменят и куплунзите, но ако са читави издържат доста повече от ключа.

Ладови фарове - предполагам, че колегата има предвид 5ца или 7ца, не знам дали ще светят по-добре, не съм се карал Лада от мноооого отдавна, нямам и намерение, но по принцип и те са за 50-60W лампи (не помня точно колко), така че няма проблем.

Ако проблема е слаба връзка - по-добре да се оправи, отколкото да се вкарва човек в приключение, но това си е мое мнение Само като си представя че се започва с нагаждане на маската, ладюхините фарове са на една линия, а на Витарника са леко под ъгъл, скосяването липсва, крепежа не пасва, машинките (ако има) изчезват .... я вземи наистина си провери инсталацията и състоянието на рефлекторите

П.П. Съвсем отделна бира е, че лампи над 60W за основните светлини са малко нещо незаконни, а в повечето случаи и безсмислени.
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

До: Много слаби фарове на Витарата дали през реле

Колега, дай линк да я видя по-подробно тази красавица от аватара ти, че търсих в мобилето и не я видях, да не би да не е българското, а относно фаровете, най вероятно си с лош минус към акумулатора или двигателя, прегледай тези кабели, зачисти ги с шкурка и си купи един контактен спрей, като подаваш и отнемаш газ променя ли се светенето?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X