Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VIN декодер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• VIN декодер

Не намерих такова чудо на търсачката, затова пускам отделна тема. Ако инфото го има някъде, направо я трийте.

Въпросът е следния: къде има VIN декодер за Сузуки? Конкретно за Витара, че нещо не ми се вързва по ел. схемите. Или някой си е правил експерименти, или тоя трактор е по-нов, отколкото си мисля.

Номера е JSAETA01V00127267. Пробвах по някаква таблица, която имам, излиза, че таков дзвер нема или аз бъркам нещо
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

До: VIN декодер

http://www.analogx.com/cgi-bin/cgivi...&Submit=Decode

ето ти го декодиран, ама за по-сигурно пиши един мейл на японците, ако още пазят базата данни, последните 6 цифри, ако не се лъжа са серийният номер но сигурен ли си че това е номера, тъй като някои неща не съвпадат, примерно годината на производство, не е ясна
    JSA-произведен в Япония, Сузуки за Азия, от 1-3 цифра
    ЕТА01-тип на купето, модификация, от 4-8 цифра
    V-при стенд диагностика, 9 цифра
    0-година на производство, мисля че вече я няма в база-данни, трябва да е 1990 година, оттам ти дава че е грешен ВИН-а, 10 цифра
    0-не се знае, 11 цифра
    127267-серийният номер, 12-17 цифра
    Последно редактирано от trent; 29-11-09, 18:55. Причина: допълване

Коментар

Десетия знак ти е нула - това значи че колата е произведена за европейския пазар и няма как да разбереш годината от ВИНа /освен ако нямаш близък приятел в завода в Япония/, най-сигурно е да погледнеш годината на коланите.
      Honda XL600LM, 1987
      Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
      Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Благодаря за отговорите, тъкмо годината ми трябваше, че средата на 88ма и по някое време 90-та има промени в ел. схемите.

Ще проверя по коланите, за това наистина не се бях сетил, а би трябвало

Коментар

коланите не са гарнция, има бабаити дето ги сменят точно с тази цел, ако имаш стикера на вратата за вида на боята, мисля че на него може д асе ориентираш за годината, а за коланите режат етикета

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
            коланите не са гарнция, има бабаити дето ги сменят точно с тази цел, ако имаш стикера на вратата за вида на боята, мисля че на него може д асе ориентираш за годината, а за коланите режат етикета
            Стикер стои, но не съм се заглеждал. Утре ще проверя, че сега ми се спи
            Благодаря!

Коментар

а колеги няма ли някакъв сайт в който да си въведеш номера на рамата и после да ти изведе всички данни за автомобила?

Коментар

И аз искам да попитам, има ли някъде сайт, дори и на английски да показва данните от VIN? Този посочен по горе показва само че Витарата е пройзведена в Япония, което никак не ми е в полза...

Коментар

http://www.izmamno.com/vin

Коментар

колега...там не открих нищо за сузуки

Коментар

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
                      колега...там не открих нищо за сузуки
                      Ми то си пише: www.izmamno.com...
                      майтап ... но не можах да се сдържа

Коментар

хаха ....намерих един колега е публикувал нещо там...горе доло може да се добие представа до някъде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X