Първоначално публикуван от quadra

В обратния случай (когато колелото задвижва полуоската) отцепват.
Например при пускане по нанадолно без газ или по инерция отцепват. когато подадеш газ отново зацепват (поне при мен е така)
Когато превключваш само на задно предаване връщаш малко в посока обратна на тази, в която си се движил на двойно предаване
Важно е при включване на предното да потегляш много плавно докато зацепят хъбовете.
Аз лично предпочитам ръчни, макар че като свикнеш с автоматините няма проблем. Кофти е, че ако искаш да имаш бавни на асфалт само на задно не става

при мен не е така като зацепят са си зацепени ако ще да дигна джипа във въздуха и да въртя всяко колело в различна посока
 при мен не е така като зацепят са си зацепени ако ще да дигна джипа във въздуха и да въртя всяко колело в различна посока   , а сега сериозно като превключа на 4Н и дам 1 метър напред ми зацепват после и по инерция и без двигател и на скорост и при движение назад все са си зацепени като махна 4Н и върна назад се отцепват. Това е.
 , а сега сериозно като превключа на 4Н и дам 1 метър напред ми зацепват после и по инерция и без двигател и на скорост и при движение назад все са си зацепени като махна 4Н и върна назад се отцепват. Това е.

Хората, дето разбират от Витари какво ще кажат??? Е, другите също може да кажат...ако искат
 Хората, дето разбират от Витари какво ще кажат??? Е, другите също може да кажат...ако искат  

май нещо не съм разбрал.... искаш да кажеш че като пускам по нанадолнище без да съм на скорост хъбовете отцепват? ако е така има нещо гнило, при мен трудно отцепват дори като връщам назад камоли сами по инерция, май трябва да ги смажа че в много сняг или кал трябва по 2 пъти да включвам и да изключвам и да карам назад..... това с крика ще го пробвам в събота.
май нещо не съм разбрал.... искаш да кажеш че като пускам по нанадолнище без да съм на скорост хъбовете отцепват? ако е така има нещо гнило, при мен трудно отцепват дори като връщам назад камоли сами по инерция, май трябва да ги смажа че в много сняг или кал трябва по 2 пъти да включвам и да изключвам и да карам назад..... това с крика ще го пробвам в събота.

жената не се кефи на хард изпълнения а аз уикендите съм плътно с нея, правя си кефа единствно като сме за риба и а я оставя при огънчето... последния път даже си забравих такъмите  в къщи
 жената не се кефи на хард изпълнения а аз уикендите съм плътно с нея, правя си кефа единствно като сме за риба и а я оставя при огънчето... последния път даже си забравих такъмите  в къщи  

Коментар