Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара и каравана...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Витара и каравана...?

Ми така се очертава....ако тва мъниче си дойде,без проблеми-ще си го оставя.
    Аз съм заклен фен на Тойота,но отворен към всичко друго-нали трябва да можем да направим обективен избор...
    Смятам че нямя да му е леко изпитанието....да не си дойдем с леко дълга база...

Коментар

Ще я дьрпаш без никакви проблеми изобщо не се притесняваи , аз сьм дьрпал с витара доста платформи с коли от горе и доста каравани а и на всичко от горе и един приятел с ивеко 35-10 пьтна помощ от словения до калотина и никакви ядове . А и витарата още е сьс сьщия саединител . Дьрпаи си без да му мислиш ,нямаш никакви ядове .

Коментар

Мерси за съдействието колеги-картите са раздадени.
        Паживьом-увидем...

Коментар

Мой приятел с Витара 1.6 автоматик тегли голяма каравана от София до морето от доста години. Вкарва я на пясъка и я вади вез проблеми за съединителя.
          Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
          Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
            Мой приятел с Витара 1.6 автоматик тегли голяма каравана от София до морето от доста години. Вкарва я на пясъка и я вади Без проблеми за съединителя.

ей, ако му бяха обявили в някой сервиз, че му е изгорял съединителя, направо пращахме Господарите на Ефира там...

Коментар

Мога да се включа в темата и да онагледя комбинацията . Бащата докара джипчето с караваната от Холандия, без никакви ядове и вече две морета ходим с нея на къмпинг, като е имало случаи по разни язовири, в които са се качвали сериозни наклони и не е имало проблем. Реално малкия двигател се усеща по баирите, но се катери добичето. Караваната от снимките е 730 килограма. Джипката е с двигател 1,6 с автоматична скоростна кутия. И моите лични наблюдения, когато съм ходил с приятелката по язовири, че съвсем нормално се тегли. Друг е въпроса, че бащата искаше нещо с дълга база да вземе, за да може да ходи на риболов и без караваната, когато е сам, но тогава не си е харесал нищо друго.

Коментар

От години тегля каравана с Витара 1.6 16 V автоматик, дълга база и нямам никакви проблеми с тегленето на караваната. Проблем имам само с покачването "леко" на температурата, но го реших, като изключих датчика на климатика и сега като включа копчето, се включва само перката на климатика.С автоматика и караваната при изпреварването е малко по тегаво, но се свиква. И с карането по пясък се справя доста по-добре от много лачени джипки - налагало ми се е да вадя няколко от пясъка.Общо взето става,но няколко "кончета" повече не и биха били излишни.

Коментар

според мен витарката е ветеран в тегленето на караванки и ремаркенца не случайно 50% от същите на пазара са с теглич

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X