Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инфо за suzuki vitara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Инфо за suzuki vitara

Здравейте решил съм да си купувам такова МПС и тъй като ще стане най -рано на пролет реших да се запася с всякъква информация за този джип. Прочетох във форума каквото имаше. Спрял съм се на къса база с дигател 1.6 97 к.с. по възможност по новия с въздушна възглавница. Ще съм благодарен ако някои ме светне от къде да се снабдя с manual за този модел в електронен вариант. Също ако някои сподели лични впечатления ще съм благодарен.

Аиде бе никои ли не знае от къде да си изтегля manual за suzuki vitara.

Коментар

НЕ!

Коментар

хахахаха........ май доста хора сме се наредили на опашка за това ръководство

Айде а пък някой помогне ще почерпим

Коментар

Момчета, опитайте това: http://htftp.offroad-bulgaria.com/mi...ai_Vitara_rus/
          NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
          Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000

Коментар

Айде благодарим.

Коментар

А това ще ти свърши ли работа?
              http://www.bgphoto.net/Start.aspx?UserId=22588
              На английски е и е книга (не е сканирано или в електронен вид). Към стотина и петдесет страници е.
              Може да си го сканираш или копираш.
              Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

10х Ато ама нямам възможност да си я сканирам а цветното копиране е 1 лв на стр. Като си купя витара дай боже, направо ще си я купя тая книжка и готово.

Коментар

koi4a, не знам дали я има преведена на български, та да си я купиш. Плюс това тя е чернобяла и снимките са такива. Ксерокса до нас взима 5ст на страница - значи към 7.50-8 лв за цялата книга. Не се натискам, де
                  Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X